Hesabım
    Emily in Paris'in İkinci Sezonundan Kamera Arkası Videosu

    Netflix, ikinci sezondan altyazılı özel bir video yayınladı

    Netflix'in hit dizilerinden Emily in Paris'in ikinci sezonundan altyazılı bir kamera arkası videosu yayınlandı. Emily'nin (Lily Collins) hala City of Lights'ta en iyi hayatını yaşadığını ve eylemlerinin sonuçlarını hesaba kattığı ikinci sezon bugün (22 Aralık) prömiyer yapacak. Darren Star serisinde, Chicago'lu, yirmili yaşlarında hırslı bir pazarlama yöneticisi olan Emily (Collins), şirketi bir Fransız lüks pazarlama şirketini satın aldığında beklenmedik bir şekilde Paris'te hayalindeki işi bulur ve şirketin sosyal medya stratejisini yenilemekle görevlendirilir.

    İlk sezon finalinde, şovun baş karakteri, Emily'nin ilk Fransız arkadaşı Camille'in (Camille Razat) erkek arkadaşı olan komşusu Gabriel (Lucas Bravo) ile bir ilişki yaşadı. Durumla nasıl başa çıkacağını düşünürken kendini her geçen gün daha da karmaşıklaşan işine verme kararı aldı. Karmaşık demişken, onu hem çileden çıkaran, hem de merak uyandıran eski bir arkadaşıyla tanıştıktan sonra aşk hayatı yeni bir yöne doğru gidebilir.

    Moda tasarımcısı Pat Fields, Emily'ye, arkadaşı Mindy Chen'e (Ashley Park), patronu Sylvie Grateux'e (Phillippine Leroy-Beaulieu) ve meslektaşı Julien'e (Samuel Arnold) son derece muhteşem görünmelerine yardımcı olurken moda yine ön planda olacak. Ödüllü yaratıcı ve şovmen Star, Netflix'in 2020'nin en çok izlenen komedi dizisi haline gelen Emmy adayı yapımın ikinci sezonunun başına geri dönüyor. Bu özel video, ikinci sezon heyecanı yaşayan hayranları daha da mutlu edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top