Hesabım
    BeIN CONNECT’in Yeni Dizisi “Hayaller ve Hayatlar” Sete Çıktı

    beIN CONNECT, yeni bir diziyle içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

    Yapımını NGM’in, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği beIN CONNECT’in yeni dizisi “Hayaller ve Hayatlar” sete çıktı. İzleyicilerine diledikleri zaman arzu ettikleri içeriğe ulaşma imkânı sağlayan dijital içerik platformu beIN CONNECT, yepyeni bir beIN ORIGINALS yapımla içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor. 

    Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, Emre Kabakuşak’ın supervisor olarak imza attığı Hayaller ve Hayatların çekimleri başladı. Dört farklı kadının dört farklı hayatına odaklanırken hayaller ve hayatın gerçekleri arasındaki sonsuz çatışmayı merkeze alan dizi, yaşamın içinden çarpıcı karakterleri ile izleyicisine heyecan dolu bir serüven vaat ediyor. 

    Gizemli ve merak uyandıran hikayenin kahramanlarını da yıldız oyuncular Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay TütüncüEkin Mert Daymaz ve Halil İbrahim Kurum canlandıracak. Dizinin müziklerini ise Alp Yenier üstlenirken, supervisor olarak Emre Kabakuşak görev alıyor. 

    Dijital dünyanın gözdesi olmaya aday dizi, İstanbul’un köklü mahallelerinden birinde yaşayan dört genç kadının hayallerini gerçekleştirme çabasının etrafında geçiyor. Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan “Hayaller ve Hayatlar yeni yılda beIN CONNECT’te izleyici ile buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top