Hesabım
    Yerli Dizilere, Zorunlu Yılbaşı ve Covid Arası

    Hangi diziler yılbaşı haftası ara verecek?

    Her yıl olduğu gibi, bu yıl da reklam anlaşmaları, izleyicinin farklı içeriklere yönelmesi dizilerin yılbaşı haftası arası vermesine, hatta birkaç hafta mola vermesine sebebiyet veriyor. Bu yıl, bazı dizilerin oyuncu kadrosunda değişiklik yapması ve genel anlamda artan vaka artışı gibi sebepler de zorunlu araları beraberinde getirdi.

    Son dönemin en sevilen dizilerinden biri olan Yargı, zorunlu ara yapan diziler arasında yer alıyor. Kanunsuz Topraklar da yine zorunlu ara yapan dizilerden biri. Aziz, yılbaşı için reytingleri düşünerek ara vermek durumunda kalırken, Aşk Mantık İntikam ve Arka Sokaklar da ona katılıyor ve yılbaşı arası veren diziler arasında yer alıyor.

    Kaderimin Oyunu adlı sevilen dizi ve Gönül Dağı adlı çok izlenen dizi de yılbaşı arası verirken, Kardeşlerim dizisi kadrodaki oyuncu değişiklikleri sebebiyle ara vermek zorunda kaldı. Kadrodan iki as oyuncunun ayrılık haberi konuşuluyor ve yerlerine gelecek oyuncular da kısa sürede açıklanacak. Evlilik Hakkında Her Şey'in de yılbaşı arası vereceği konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top