Hesabım
    Cem Yılmaz'dan, 'The Witcher' Temalı Diamond Elite Platinum Plus Duyurusu!

    Stand-up gösterisi, yılbaşı gecesi Netflix'te yayınlanacak!

    Netflix, geçtiğimiz günlerde abonelerine yılbaşı sürprizini açıklamış ve Cem Yılmaz'ın son gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ı yayınlayacağını duyurmuştu. Gösteri, 31 Aralık’ta sadece Netflix’te yayında olacak ve geceyi evinde geçirecek izleyiciler için güzel bir seçenek olacak. Gösterinin biletleri, çıktığı gibi tükenmişti. Son gösteriler ise yılbaşından hemen sonra gerçekleşecek.

    Cem Yılmaz, daha önceki gösterisi CM101MMXI Fundamentals'ı sinema salonunda izleyicilerle buluşturmuştu. Netflix, yeni gösteri için yeni bir video yayınladı. Netflix'in sevilen dizilerinden The Witcher'a göndermede bulunan videoda Cem Yılmaz, yanlış stüdyoya gidiyor ve The Witcher setine dahil oluyor. Video, sosyal medyada büyük ses getirdi. 

    Cem Yılmaz, bir yandan da Netflix'le Erşan Kuneri dizisi için çalışıyor. G.O.R.A filminde görülen ve çok sevilen karakter, solo bir hikayeyle izleyici karşısına çıkacak. Diziden ilk görseller yakın zamanda paylaşıldı. Başrollerde Cem Yılmaz'ın yanında Zafer AlgözEzgi MolaÇağlar ÇorumluUraz KaygılaroğluMerve DizdarBülent ŞakrakNecip MemiliÖzkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top