Hesabım
    John Cena, 'Peacemaker' Dizisi Hakkında Konuştu

    Peacemaker hakkında ilk bilgiler Cena'dan!

    2021'in en şaşırtıcı anti-kahramanlarından birinin, James Gunn'ın The Suicide Squad'ında, eski WWE yıldızı John Cena tarafından oynanan Peacemaker olduğu ortaya çıktı. Kaptan Amerika süper kahraman arketipinde olumsuz bir dönüş yaşayan karakter, yakışıklı, kaslı ve her ne pahasına olursa olsun, ölümü bile göze alacak kadar ülkesine tapan biri. SFX Magazine'e göre dizi, Peacemaker ve babası (Robert Patrick) arasındaki "karmaşık ilişkiyi" de araştıracak.

    İngiliz bilim-kurgu dergisine konuşan Cena, "Chris [Peacemaker] ve babası arasındaki dinamikten gerçekten zevk alıyorum. Hepimizin ilişki kurabileceği çok önemli bir konuyu ele alıyor ve bu bazen ailenin rahatsız edici işlevsizliği anlamına geliyor. Peacemaker'da, insanların hayatlarında bağ kurabilecekleri ve kendi çıkarımlarını yapabilecekleri pek çok şey göreceksiniz. İnsanlara bir şey izlerken nasıl hissedeceklerini veya düşüneceklerini asla söylemek istemem ama gerçekten ailenin bizim için ne anlama geldiğine, başkalarının onayını aramaya, hayatınızı nasıl yaşayacağınıza, doğaya karşı beslenmeye ve nasıl yetiştirildiğimize dair pek çok şeye değindiği gerçeğini seviyorum. İçinde büyüdüğümüz değerler nasıl değişebilir? Tüm seride gerçekten iyi ve eğlenceli olacak bir sürü şey var." dedi.

    Dizi ayrıca, Leota Adebayo'yu (Danielle Brooks), Gunn tarafından seri için yaratılan ve aynı isimdeki liderle çalkantılı bir ilişki geliştiren Task Force X'in "akıllı, azimli" bir üyesi olarak tanımlanan DC Extended Universe ile tanıştırıyor. Cena, olası arkadaşlıkları hakkında şunları söyledi: "Sekiz bölümde gerçekten çok zorlu bir yolculuktan geçiyorsun ve bence Adebayo da farklı değil. Fragmanda Adebayo'nun "Dostum, arada bir Chris olsaydın, böyle olurdu." dediği bir an var. 'Çok kötü olma!' Bence kendisi olması için güvenli bir ortam yaratan tek kişi o. Bu, kelimenin tam anlamıyla, kendi özgür iradesiyle, başka birinin dairesinde iç çamaşırlarıyla dans eden bir adam. Yüzeyde gördüğünüzden daha fazlası var. Chris Smith'in içinde ve bence Adebayo bunu ortaya çıkarmak için güzel bir katalizör." dedi.

    Nhut Le, Freddie Stroma ve Chukwudi Iwuji'nin de rol aldığı Peacemaker, 13 Ocak 2022'de HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top