Hesabım
    Korku Komedi Dizisi "Wolf Like Me"den Fragman

    Başrollerde Isla Fisher ve Josh Gad var!

    Kaderin iki insanı bir araya getirmesinin komik bir yolu vardır, karanlık bir sır onları ayırsa bile! Peacock'ın ilk fragmanını bugün yayınladığı yeni orijinal korku-komedi dizisi Wolf Like Me'nin temel önermesi bu. Abe Forsythe tarafından yaratılan Wolf Like Me, karısının beklenmedik ölümünden sonra kızının geçimini sağlamak için mücadele eden bir baba olan Gary'nin (Josh Gad) hikayesini anlatıyor.

    Mary'nin (Isla Fisher) karıştığı bir araba kazası, ikisi arasında bir romantizm yaratır; Ancak, Mary'nin kimseye söylemediği bir sırrı vardır. Sonunda sırrını açığa çıkarabilecek kişi Gary olacak mı? Fragman, Gary ve Mary'nin ana karakterlerini ortaya koyuyor ve Mary, sırrının yeni kurulan ilişkilerinin ölümü olabileceğini anlamadan önce, aşk dolu hassas anlarla örülüyor. İzleyicilere açıklanmayan bu sır, Gary'nin fragmanın son karelerinde dehşet içinde çığlık attığını gördüğümüz için korkunç bir şey olabileceğini düşündürüyor.

    People ile yaptığı bir röportajda, diziyi de yönetecek olan Forsythe, seyircilerin diziye girmesinin en iyi yolunun olayları unutmamak olduğunu söyledi ve “İzleyicilerin diziyi izlemesini ve nereye gittiğini veya gösteri ilerledikçe neyin ortaya çıkacağını bilmeden izlemesini isterim. Bence bu olursa, insanları şoke edecek ve şaşırtacak. Her bölümün sonuna geliyorsunuz ve izlemeye devam etmeniz için bir neden var.” dedi.

    Wolf Like Me, açıklanan yaklaşıma uygun halde çekildi ve izleyiciler dizinin ana fikrini anlamak için diziyi baştan izlemek zorunda kalacak. Fragman, altı bölümlük sezon boyunca neler olabileceğine dair küçük parçalar ortaya koymuş olabilir, ancak, ilk fragman, Forsythe'ın izleyicileri her bölümde ne olacağı konusunda tahminde bulunma ilkesine büyük ölçüde bağlı kaldı. Wolf Like Me, 13 Ocak'ta Peacock'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top