Hesabım
    Yeni Dizi "Erkek Severse"den Poster ve Tanıtım Filmi!

    beIN CONNECT'ten yeni bir dizi geliyor!

    Dijital içerik platformu beIN CONNECT’in yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yepyeni orijinal dizisi Erkek Severse’nin afişi ve tanıtım filmi izleyiciyle buluştu, ilk görüntüler büyük beğeni topladı. Yıldız oyuncu kadrosu ile dikkat çeken beIN ORIGINALS yapımı dizinin merakla beklenen ilk bakış videosu görücüye çıkmış oldu.

    Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, başrollerini Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağızcan Konyalı’nın paylaştığı romantik komedi dizisi “Erkek Severse” çok yakında dijital platform beIN CONNECT’te seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu ise Aslı Zengin’in kaleme aldığı yapım, izleyenleri büyülü bir aşk masalına davet ediyor.

    Güçlü kadrosu ile yayın hayatına başlamaya hazırlanan dizinin ilk görüntüleri izleyiciler tarafından büyük beğeni toplarken, çekimleri İstanbul’da devam eden “Erkek Severse”nin kadrosunda ayrıca; Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

    beIN ORIGINALS etiketli yeni dizi “Erkek Severse”de; ikiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep, (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.  

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top