Hesabım
    ‘Emily in Paris’, İki Sezon Daha Devam Edecek

    Netflix, diziye 3. ve 4. sezon onayı verdi

    Darren Star'ın Emmy adayı romantik komedi dizisi “Emily in Paris”, Netflix tarafından üçüncü ve dördüncü sezon onayını aldı. İkinci sezon 22 Aralık'ta yayınlandı, globalde Netflix'in ilk 10 listesine girdi ve 22 Aralık'tan 26 Aralık'a kadar 107,6 milyon saat izlenerek 94 ülkede listenin zirvesinde yer aldı. İlk sezon ayrıca, Global Top 10'da yeniden yer aldı ve liste 53 ülkeyi kapsıyordu.

    “Emily in Paris”, şirketi bir Fransız lüks pazarlama şirketini satın aldığında beklenmedik bir şekilde Paris'te kendini bulan, Chicago'lu ve yirmili yaşlarında olan hırslı bir pazarlama yöneticisi Emily'yi (Lily Collins) takip ediyor. Sosyal medya stratejilerini yenilemekle görevlendirildi ve iş arkadaşlarını kazanma, yeni arkadaşlar edinme ve aşk hayatı arasında gezinmeye çalışırken, Paris'te maceralar ve zorluklarla dolu yeni bir hayata başladı.

    İkinci sezonda, Paris'teki yaşamına daha fazla yerleşmiş olan Emily, şehirde gezinme konusunda daha iyi hale geliyor ancak, Fransız yaşamının tuhaflıklarıyla mücadele etmeye de devam ediyor. Komşusu ve ilk gerçek Fransız arkadaşıyla bir aşk üçgenine bulaşan Emily, gün geçtikçe karmaşıklaşan işine odaklanmaya kararlı gözüküyor. Fransızca dersinde, onu hem çileden çıkaran, hem de merak uyandıran bir gurbetçi arkadaşıyla tanışır.

    Gelecek sezon, ilkbahar ve yaz aylarında Fransız başkentinin eteklerindeki Studios of Paris'te bir kez daha çekilecek. Londra da dahil olmak üzere diğer bazı yerler araştırılıyor. Dizi, iki Emmy adaylığı elde etti. "Sex and the City", "Beverly Hills, 90210" ve "Melrose Place" gibi hit dizileri içeren bir geçmişe sahip olan Darren Star, bu ayın sonlarında Netflix için de geçerli olan yeni programı "Uncoupled"ın çekimlerini tamamlıyor ve daha sonra “Emily in Paris”in üçüncü sezonunu yazmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top