Hesabım
    Aubrey Plaza, ‘White Lotus’un İkinci Sezon Kadrosunda

    HBO'dan ikinci sezon için önemli transfer

    Variety'nin haberine göre, Aubrey Plaza, HBO yapımı sevilen dizi "The White Lotus"un ikinci sezon kadrosuna katıldı. Plaza, kocası ve arkadaşlarıyla tatilde olan Harper Spiller rolünü üstlenecek ve dizide düzenli olarak yer alacak. Daha önce duyurulduğu gibi, kara komedinin ikinci sezonu, Hawaii'de yer alacak ve tamamen yeni bir White Lotus tatil beldesinde geçecek.

    Plaza, yeni sezon için açıklanan ilk oyuncu değil. Daha önce Michael Imperioli'nin ikinci sezonda görüneceği bildirilmişti. İlk sezonun yıldızı Jennifer Coolidge'in de geri döneceği söyleniyor, ancak, HBO bunu henüz resmi olarak doğrulamadı. Plaza, belki de en çok sevilen NBC komedisi “Parks and Recreation”daki rolüyle tanınıyor. Kısa süre önce Hulu draması “Olga Dies Dreaming”de rol almak için imza attı ve sesini FX animasyon dizisi “Little Demon”a ödünç verecek.

    Film tarafında ise Plaza, “Ingrid Goes West”, "Black Bear” ve “Happiest Season” gibi projelerde rol aldı. Daha sonra Guy Ritchie'nin büyük bir bölümü Antalya'da çekilen filmi “Operation Fortune: Ruse de Guerre” ve ikincisi 2022 Sundance Film Festivali'nde gösterilecek olan “Emily the Criminal” filmleriyle izleyici karşısına çıkacak. 

    HBO'nun sevilen dizileri arasına giren White Lotus, dizide yazar, yönetmen ve baş yapımcı olarak görev yapan Mike White tarafından yaratıldı. David Bernad ve Mark Karmine de yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Coolidge, özellikle yas tutan Tanya McQuoid rolüyle övgüler topladı. Coolidge, Altın Küre dahil olmak üzere birçok ödüle aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top