Hesabım
    Aubrey Plaza ve Michael Caine'li 'Best Sellers'tan Fragman

    Film, eylül ayında izleyiciyle buluşacak

    Screen Media, beklenmedik bir eşleşme olarak Sir Michael Caine (The Dark Knight, The Prestige) ve Aubrey Plaza'nın (Parks and Recreation, Happiest Season) başrollerini paylaştığı komik ve samimi film Best Sellers'ın ilk fragmanını yayınladı. Film sinemalarda ve istek üzerine 17 Eylül'de kiralama yöntemiyle internette vizyona girecek.

    Filmde Caine ve Plaza'nın yanı sıra Ellen Wong (Scott Pilgrim vs the World, GLOW), Scott Speedman (Underworld, The Strangers) ve Cary Elwes (Stranger Things, The Princess Bride) de rol alıyor. Lina Roessler (Little Whispers: The Vow, Mustard Seed) filmi yönetirken, Anthony Greico, 2015 Nicholl Senaryo Yazarlığı Ödülü alan senaryoyu yazdı.

    Best Sellers'ın resmi özetine göre; Lucy Standbridge (Aubrey Plaza) babasının yayınevini devraldı ve hırslı sözde editör, neredeyse başarısız kitaplarla onu batırdı. Şirketi on yıllar önce sektörde iyi bir yere getirenin, münzevi, huysuz, içki bağımlısı bir yazar olan Harris Shaw'ın (Michael Caine) bir kitabı olduğunu keşfeder. Şirketi kurtarmak için son bir çaba harcayan Lucy ve Harris, yeni kitabını yayınlar ve her ikisini de beklemedikleri şekilde değiştiren bir kitap turuna çıkarlar.

    İki Oscar ödülü sahibi olan ve gelmiş geçmiş en iyi aktörler arasında gösterilen Michael Caine, son olarak Christopher Nolan'ın Tenet ve Martin Owen'ın Twist filmlerinde rol aldı ve hemen her yıl birkaç filmde rol almaya devam ediyor. Plaza ise, yapımcılarından biri olduğu Happiest Season'la karşımıza çıktı ve Guy Ritchie filmini çekimlerini tamamladı.    

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top