Hesabım
    ‘The Morning Show’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Diziye, yeni bir showrunner da eklendi

    The Morning Show”, Apple tarafından üçüncü sezon için yenilendi ve Charlotte Stoudt dizide showrunner olarak yer aldı. "The Morning Show", ilk olarak 2017'de sipariş edildiğinde Apple tarafından iki sezon için planlanmıştı. Stoudt'un showrunner olarak gelmesi, Apple ile imzaladığı çok yıllı yeni bir genel anlaşmanın bir parçası. Dizinin ilk iki sezonunda showrunner olarak görev yapan Kerry Ehrin, üçüncü sezonda danışman olarak görev yapacak ve genel anlaşması kapsamında Apple için yeni projeler geliştirecek.

    Stoudt, "Apple TV Plus ve 'The Morning Show'la güçlerimizi birleştireceğim için heyecanlıyım. Olağanüstü Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon tarafından yönetilen oyuncu kadrosu gerçekten uğrunda ölmeye değer. Kerry, Mimi ve Michael ile Media Res, Hello Sunshine ve Echo Films'teki ekipler, eşit derecede lezzetli ve kışkırtıcı olan karşı konulmaz bir dünya yarattılar." dedi.

    İkinci sezon, “The Morning Show” ekibinin, Alex (Aniston) ve Bradley'in (Witherspoon) eylemlerinin enkazından yeni bir kimlik arayışına girdiğini gördü ve kim olarak sunduğumuz ile kim olduğumuz arasındaki uçurumun her şey olduğu, akış halindeki bir dünyanın ortaya çıktığını buldu. Kadroda Aniston ve Witherspoon ile birlikte Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin, Marcia Gay HardenHasan Minhaj ve Julianna Margulies gibi isimler yer aldı.

    Programlama şefi Matt Cherniss, 'The Morning Show'un son iki sezonda dünya çapında izleyiciler arasında yankı uyandıran güncel hikayeleri keşfederken, aynı zamanda inanılmaz derecede bağımlılık yapıcı ve eğlenceli olduğunu izlemek heyecan vericiydi. Charlotte'un bu olağanüstü karakterleri üçüncü sezonda nereye götürdüğünü görmek ve Jennifer, Reese ve hayranlık uyandıran kadromuzun sabah televizyonunun büyüleyici dünyasına getirmeye devam ettiği sihri izlemek için heyecanlıyız." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top