Hesabım
    The Godfather Hakkındaki "The Offer"dan Poster ve Tarih

    The Offer, filmin arka planını anlatacak

    Paramount Plus'ın, The Godfather hakkındaki yaklaşan mini dizisinin sloganı, "Bazı ipleri çekmeden bir klasik yapamazsınız." diyor. Yayın platformu, The Offer'ın 10 bölümünün ilk üçünün 28 Nisan Perşembe günü prömiyer yapacağını duyurdu. Kalan yedi bölüm her hafta perşembe günleri yayınlanacak. Filmin ilk posteri de tarihle birlikte paylaşıldı.

    Dizi, Oscar ödüllü yapımcı Albert S. Ruddy'nin 1972 yapımı The Godfather filmindeki olağanüstü, daha önce hiç görülmemiş deneyimlerine dayanıyor. Başrollerde Albert S. Ruddy rolünde Miles Teller, Robert Evans rolünde Matthew Goode, Bettye McCartt rolünde Juno Temple, Joe Colombo rolünde Giovanni Ribisi, Francis Ford Coppola rolünde Dan Fogler, Charles Bluhdorn rolünde Burn Gorman, Barry Lapidus rolünde Colin Hanks ve Mario Puzo rolünde Patrick Gallo yer alıyor.

    The Offer, Michael Tolkin tarafından yaratılıp yazıldı ve aynı zamanda showrunner olarak da görev yapan Nikki Toscano tarafından yönetildi. Ruddy, Teller, Russell Rothberg ve Leslie Greif, dizinin ilk bloğunu yöneten Dexter Fletcher'ın yaptığı gibi yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor. The Godfather hakkında bir de sinema filmi hazırlanıyor.

    Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olan The Godfather'ın oyuncu kadrosunda Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, John Cazale, Robert Duvall, Diane Keaton ve Talia Shire yer alıyor. İlk film üç Oscar kazandı (En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Uyarlama Senaryo) ve sekiz dalda daha aday gösterildi. The Offer, 28 Nisan Perşembe günü Paramount Plus'ta prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top