Hesabım
    Mark Ruffalo ve Hugh Laurie, Netflix Dizisi ‘All the Light We Cannot See’de Buluşuyor

    İki ünlü oyuncu Netflix için bir araya geliyor!

    Getty Images

    Mark Ruffalo ve Hugh Laurie, Netflix'in "All the Light We Cannot See" adlı mini dizisinin kadrosuna katıldı. Ruffalo ve Laurie, çok satan romanın dört bölümlük TV uyarlamasında, daha önce hikayenin merkezindeki Marie-Laure olarak yer alacak genç aktris Aria Mia Loberti ile birlikte oynayacak. “All the Light We Cannot See”de, Marie-Laure'un yolu, işgal altındaki Fransa'dan geçecek.

    Ruffalo, Marie-Laure'un Paris'teki Doğa Tarihi Müzesi'nde görevli babası Daniel LeBlanc'ı oynayacak. Sevecen ve zeki bir şekilde, kör kızını mümkün olduğu kadar özgür bırakmaya ve aynı zamanda onu ve taşıdıkları gizli mücevheri Nazi işgalinden korumaya kararlıdır. Laurie, PTSD'den muzdarip, eksantrik ve münzevi bir Birinci Dünya Savaşı kahramanı olan Etienne LeBlanc olarak rol alacak. Etienne LeBlanc, Fransız Direnişi'nin bir parçası olarak gizli radyo yayınlarını kaydeden sinir bozucu bir karakter.

    Anthony Doerr'ın Pulitzer Ödüllü romanından uyarlanan Netflix'in “All the Light We Cannot See”si, Steven Knight (“Peaky Blinders”) tarafından yazıldı ve Shawn Levy (“Stranger Things”, “Free Guy”, “Shadow and Bone”) tarafından yönetildi. Levy ve Knight, Levy'nin 21 Laps Entertainment şirketinden  Dan Levine ve Josh Barry ile birlikte mini dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Joe Strechay (“See,” “The OA”), yardımcı yapımcı, körlük ve erişilebilirlik danışmanı olarak hizmet vermektedir.

    Kitap ilk olarak 2014'te yayınlandı ve 2015'te hem Pulitzer Ödülü'nü hem de Andrew Carnegie Kurguda Mükemmellik Madalyası'nı kazandı. Kitap, New York Times'ın en çok satanlar listesinde 200 haftadan fazla boyuncu üst sıralarda kaldı. Dizinin çekimleri ve gösterimi 2022 yılı içerisinde, en kötü ihtimalle 2023 başlarında bitmiş olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top