Hesabım
    ‘The White Lotus’un İkinci Sezonu Sicilya'da Çekilecek

    Bir süredir devam eden dedikodular resmiyet kazandı

    Mike White'ın yönettiği “The White Lotus”un merakla beklenen ikinci sezonunun Sicilya'da çekileceği resmi olarak öğrenildi. HBO dizisinin ikinci sezonunun İtalya'da geçeceğine dair önceki haberler de böylece doğrulanmış oldu. Gösteriye yakın kaynaklar, kurgusal lüks White Lotus otel zincirinin, özellikle Sicilya'nın seçkin tatil beldesi Taormina'daki Four Seasons San Domenico Palace'ın yerini alacağını bildirdi.

    “The White Lotus”un Hawaii merkezli ilk sezonu Four Seasons Resort Maui'de çekildi. San Domenico Palace'ın web sitesine göre, 1 Nisan'a kadar mekan konuklara kapalı. HBO temsilcileri konu hakkında henüz yorum yapmadı. Kara komedinin ikinci sezonunda Michael Imperioli ve Aubrey Plaza'nın yanı sıra yakın zamanda duyurulan oyuncular F. Murray Abraham, Tom Hollander, Adam DiMarco ve Haley Lu Richardson yer alacak.

    Yas tutan varis Tanya McQuoid'i oynayan, ilk sezon hayranlarının favorisi Jennifer Coolidge, ikinci sezon için de geri dönecek. Imperioli, yaşlı babası Bert Di Grasso (Abraham) ve üniversite mezunu oğlu (DiMarco) ile White Lotus tatil beldesine seyahat eden Dominic Di Grasso'yu oynayacak. Plaza, kocası ve arkadaşlarıyla tatilde olan Harper Spiller olarak yer alacak. Hollander, arkadaşları ve yeğeniyle tatil yapan İngiliz göçmen Quentin'i oynayacak ve Richardson, patronuyla seyahat eden genç bir kadın olan Portia'yı canlandıracak.

    Plaza, White ile çalışmaktan duyduğu heyecanı dile getirerek, Covid-19 nedeniyle her şeyi alt üst eden başka bir yaratıcı projede işbirliği yaptıklarını açıkladı ve ilk sezonun hayranıydım ama daha da önemlisi, büyük bir Mike White hayranıydım. Bu yüzden onunla çalışacağım için çok heyecanlıyım. Bu televizyon dizisinde yer almaktan büyük onur duyuyorum ve umarım herkesi hayal kırıklığına uğratmam. Görünüşe göre herkes bu gösteriyi izledi.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top