Hesabım
    F. Murray Abraham, ‘The White Lotus’un Kadrosuna Dahil Oldu

    Kadroya eklenen birkaç oyuncu daha açıklandı

    White Lotus'un ikinci sezonu daha önemli hale geliyor. Mike White'ın HBO kara komedisi, ikinci sezon için dizinin müdavimleri olarak F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Tom Hollander ve Haley Lu Richardson'ı kadrosuna kattı. Hawaii'yi geride bırakacak ve farklı bir White Lotus otel mülkünde geçecek olan ikinci sezonda daha önce adı duyurulan oyuncular arasında Michael Imperioli ve Aubrey Plaza yer alıyor. 

    Bazı dedikodular ikinci sezonun İtalya'da geçeceğini söylüyor, ancak, HBO bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Apple'ın Mythic Quest, Showtime'ın Homeland dizileriyle, The Grand Budapest Hotel ve Amadeus filmlerini içeren devasa kariyere sahip Oscar ödüllü Abraham, oğlu ve torunu ile seyahat eden yaşlı bir adam olan Bert Di Grasso'yu oynayacak.

    DiMarco, babası ve büyükbabasıyla birlikte seyahat eden yeni üniversite mezunu Albie Di Grasso'yu canlandıracak. Yapımları arasında Netflix'ten The Order ve Syfy'den The Magicians yer alıyor. The Sopranos'la tanınan Imperioli, Albie'nin babası ve Bert'in oğlu Dominic Di Grasso'yu canlandırıyor. Hollander, arkadaşları ve yeğeniyle birlikte tatil yapan İngiliz bir göçmen olan Quentin olarak belirlendi. Oyuncu, The King's Man, Pride & Prejudice, Gosford Park ve Pirates of the Caribbean: At World's End'de rol aldı.

    Richardson ise, oyuncu kadrosuna patronuyla seyahat eden genç bir kadın olan Portia olarak katılıyor. Perfformansları arasında The Edge of Seventeen, Unpregnant ve Five Feet Apart bulunuyor. Geçen hafta adı açıklanan Aubrey Plaza, kocası ve arkadaşlarıyla tatilde olan bir kadın olan Harper Spiller'ı canlandırıyor. HBO'nun katılımı hakkında yorum yapmayı reddetmesine rağmen, ikinci sezonun hayranların favorisi Jennifer Coolidge'in geri dönüşünü sunacağı söyleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top