Hesabım
    Suç Draması ‘American Rust’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Jeff Daniels'lı drama tek sezonla ekranlara veda ediyor

    American Rust, Showtime'da bir sezonun ardından iptal edildi. Dizi, Philipp Meyer'in aynı adlı romanından uyarlama. Seri, eylül ayında birinci sınıf kablolu yayında prömiyer yaptı. Showtime yaptığı açıklamada, "American Rust'ın ikinci bir sezonla ilerlemeyeceğini doğrulayabiliriz. Boat Rocker'daki ortaklarımıza, yetenekli showrunner Dan Futterman'a, diğer harika yazarlara ve Jeff Daniels'la Maura Tierney liderliğindeki muhteşem kadromuza teşekkür etmek istiyoruz." dedi.

    Jeff Daniels, kötü seçimler yapan iyi insanlarla dolu bir Pennsylvania Rust Belt kasabasının polis şefi Del Harris olarak rol aldı. Kasabada bir cinayet haberi duyulunca Harris, sevdiği kadının (Maura Tierney) oğlunu korumak için ne kadar çaba sarf edeceğine karar verme sürecini girdi. Daniels ve Tierney ile birlikte dizide Bill Camp, David Alvarez, Alex Neustaedter, Julia MayorgaMark Pellegrino ve Rob Yang rol aldı.

    Dan Futterman, romanı ekrana uyarladı ve aynı zamanda dizinin baş yapımcısı ve showrunner'ı olarak görev yaptı. Daniels, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılık da yaptı. Michael De Luca aynı zamanda Adam Rapp, Paul Martino, Boat Rocker Studios için Katie O'Connell Marsh ve Elisa Ellis'le birlikte yürütücü yapımcılık yaptı.

    Showtime, Boat Rocker ile dizinin ortak yapımcılığını üstlendi. “American Rust”, Rotten Tomatoes'ta %28 kritik onay derecesine sahip ve dizi ilk çıkışında eleştirmenlerden çok az beğeni aldı. Ülkemizde beIN CONNECT'te yayınlanan dizi için iptal haberi kaçınılmaz olsu. Jeff Daniels'ın henüz yeni bir TV ya da sinema projesi duyurulmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top