Hesabım
    ‘Succession’ın Yıldızlarından Juliana Canfield, Peacock Dizisi ‘The Missing’in Kadrosunda

    Dizinin arkasında David E. Kelly var

    Succession'da Kendall'ın sadık asistanı Jess'i oynayan Juliana Canfield, David E. Kelley'nin İsrailli polisiye yazarı Dror A. Mishani'nin uluslararası çok satan romanından uyarladığı, Peacock'ta yayınlanacak olan sekiz bölümlük dizisi The Missing'de yer alacak. Oyuncu, başrolü Jeff Wilbusch'la paylaşacak. Dizi sorumlusu ve baş yapımcı olarak da görev yapan Kelley tarafından yazılan The Missing, iş, gerçeği ortaya çıkarmaya geldiğinde insanlığa olan inancı onun süper gücü olan Dedektif Avraham'ın (Wilbusch) hikayesini anlatıyor.

    Derin bir maneviyat duygusu ve dini ilkeler tarafından yönlendirilen Avraham, görünüşte rutin bir soruşturma alt üst olduğunda kendi insanlığını sorgulamaya başlar. Canfield, NYPD'de yeni bir dedektif olan Janine Harris'i oynayacak. Bir akıl hocası ararken, yalnız çalışmayı tercih eden Avraham'a ortak olmak için yalvarır ve dileğine kavuşur.

    Kelley'le birlikte baş yapımcılar Matthew Tinker, Jonathan Shapiro ve Mishani'nin yanı sıra Keshet'ten Peter Traugott, Alon Shrutzman, Avi Nir ve Karni Ziv yer alıyor. The Missing, Keshet International'ın ABD üretim kolu olan Keshet Studios ve Universal Studios Group'un bir bölümü olan Universal Television tarafından finanse ediliyor.

    Canfield, 2017'de Yale Drama School of Drama'dan mezun olduğundan beri yükselişini sürdürüyor. HBO'nun bol ödüllü Succession dizisinde Kendall Roy'un (Jeremy Strong) uzun süredir acı çeken yönetici asistanı Jess Jordan olarak tekrar eden rolüne ek olarak, yakın zamanda FX'te düzenli bir rolde Y: The Last Man'de yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top