Hesabım
    Paramount'un Video Oyunu Uyarlaması Halo'dan Fragman

    Halo dizisi için geri sayım başladı

    Master Chief sonunda harekete geçmeye hazırlanıyor. Paramount Plus, merakla beklenen bilim kurgu dizisi “Halo”nun resmi fragmanını yayınladı. İlk bakış görüntüleri ayrıca 24 Mart prömiyer tarihini de açıklamış oldu. Xbox Game Studios'un çok satan fps video oyunları serisine dayanan “Halo”, 26. yüzyılda geçiyor ve Spartalı olarak bilinen ve sibernetik olarak geliştirilmiş süper asker Master Chief'in (Pablo Schreiber) maceralarına odaklanıyor.

    Canlı aksiyon serisinin olay örgüsünün ayrıntıları gizli tutulurken, “Halo” serisindeki oyunların çoğu, UNSC'nin Covenant olarak bilinen uzaylı bir teokrasi ile savaşına odaklanıyor. Phil Collins'in “In the Air Tonight”ını içeren fragmanda, aksiyona giren, çok sayıda büyük ölçekli savaş, yabancı gezegen ve enerji kılıcıyla görülen Master Chief yer alıyor.

    “Halo”da Schreiber'e ek olarak, Spartan programının yaratıcısı Dr. Catherine Halsey rolünde Natascha McElhone ve “Halo” video oyunlarından AI Cortana olarak yeniden dublaj yapan Jen Taylor da yer alacak. Ana kadro Yerin Ha, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Olive Gray, Kate Kennedy, Natasha Culzac, Bentley KaluDanny Sapani ve Jesse Tyler Ridgway'den oluşuyor. Canlı aksiyon “Halo” serisi 2013'ten beri geliştirilmekte ve başlangıçta Xbox One'a özel bir gösteri olarak, şu anda feshedilmiş Xbox Entertainment Studios tarafından üretilmek üzere planlanmıştı.

    “Halo”nun 2018 yılında Showtime tarafından diziye alınması itendi ve 2020'de Covid-19 nedeniyle prodüksiyona ara vermeden önce Ekim 2019'da çekimlerine başladı. Geçen şubat ayında dizinin Showtime'dan Paramount Plus'a taşındığı açıklandı. “Halo” serisi, Showtime tarafından, “Halo” video oyunlarının şu anki geliştiricisi olan 343 Industries ile birlikte, oyun stüdyosu adına Kiki Wolfkill, Frank O'Connor ve Bonnie Ross tarafından yürütülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top