Hesabım
    Paramount Plus, Grease Dizisi ‘Rise of the Pink Ladies’in Kadrosunu Açıkladı

    Dizinin kadrosu, oyuncuların bir arada olduğu bir görselle açıklandı

    Paramount Plus, yaklaşmakta olan “Grease: Rise of the Pink Ladies” dizisinin kadrosunu açıkladı. Müzikal dizi, 1954'te yaşanan orijinal “Grease”in dört yıl öncesinde geçiyor. Rock 'n' roll hüküm sürmeden önce ve T-Birds okulun en havalıları olmadan önce, dört bıkmış serseri kendi başlarına eğlenmeye çalışıyorlar. Rydell Lisesi, sonsuza dek değişecekleri bir ahlaki panik yaşıyor.

    Oyuncular arasında, Jane rolünde Marisa Davila, Olivia rolünde Cheyenne Isabel Wells, Cynthia rolünde Ari Notartomaso, Nancy rolünde Tricia Fukuhara, Hazel rolünde Shanel Bailey, Susan rolünde Madison Thompson, Richie rolünde Johnathan Nieves, Buddy rolünde Jason Schmidt, Wally rolünde Maxwell Whittington-Cooper ve Müdür McGee rolünde Jackie Hoffman yer alıyor.

    İlk olarak Temmuz 2021'de yayıncı tarafında sipariş edilen 10 bölümlük dizinin prodüksiyonu şu anda Vancouver'da devam ediyor. Bu yıl içinde Paramount Plus'ta yayınlanması bekleniyor. Annabel Oakes, “Grease: Rise of the Pink Ladies”in senaristi, yürütücü yapımcısı ve showrunner'ı olarak hizmet verecek. Temple Hill'den Marty Bowen aynı zamanda Adam Fishbach, Picturestart'tan Erik Feig ve Samie Kim Falvey ve Alethea Jones ile birlikte baş yapımcı olacak.

    Jones, pilot bölümü ve iki ek bölümü yönetecek. Grace Gilroy yapımcı olarak görev yapıyor. Jamal Sims, yönetici müzik yapımcısı Justin Tranter'ın müziği eşliğinde koreografiden sorumlu. Paramount Television Studios yapımcılığı üstleniyor. Seri, ViacomCBS Global Distribution Group tarafından uluslararası olarak dağıtılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top