Hesabım
    Killing Eve'in Dördüncü Sezonundan Fragman ve Tarih!

    Bol ödüllü dizinin dördüncü sezonundan yeni fragman yayında!

    Kedi ve fare oyunları sona eriyor! BBC America, Killing Eve'in dördüncü sezonunun resmi fragmanını yayınladı. Casus gerilim, son sezonuyla 27 Şubat'ta geri dönecek. “Killing Eve”de Sandra Oh, uluslararası bir suikastçı olan Villanelle (Jodie Comer) ve onun işleyicisi Konstantin Vasiliev'i (Kim Bodnia) izlemek için, MI6 başkanı Carolyn Martens (Fiona Shaw) tarafından işe alınan MI5 analisti Eve Polastri rolünde.

    Eve ve Villanelle birbirlerine karşı bir saplantı geliştirince, her ikisinin de görevleri hızla kontrolden çıkar. Yeni fragmanda Villanelle, insanlığını geri kazanmaya çalıştığı bir terapideyken, Carolyn, Eve için yeni bir görev vererek onları tekrar karşılaşmaları için bir çarpışma rotasına sokar. Eve, gergin bir toplantı sırasında Villanelle'e “Gerçekten değişseydin buraya gelmezdin.” diyor. Villanelle, "Eğer değişseydin, beni yönetmezdin." diye yanıtlıyor.

    Killing Eve'in her sezonunda yeni bir baş yazar var. Önümüzdeki sezon için Phoebe Waller-BridgeEmerald Fennell ve Suzanne Heathcote'un ardından Laura Neal (“Sex Education”) yazı ekibine liderlik edecek. Neal ayrıca sezon için Oh, Waller-Bridge, Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Gina Mingacci ve Damon Thomas ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Killing Eve'in dördüncü sezonu BBC America ve AMC Plus'ta aynı anda yayınlanacak. Prömiyerin ardından AMC Plus aboneleri, aynı anda yayınlanacak final hariç bölümleri lineer prömiyerden bir hafta önce izleyebilecekler. AMC ayrıca 28 Şubat'tan itibaren her pazartesi gösterinin encore sunumunu yayınlayacak. Killing Eve'in ilk üç sezonu, ülkemizde BluTV'de yayında!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top