Hesabım
    Aksiyon Dizisi ‘Seal Team’, Altıncı Sezon Onayı Aldı

    CBS'ten Paramount'a transfer olan dizi yoluna devam ediyor

    SEAL Team”, Paramount Plus tarafından altıncı sezon için yenilendi. Bu haber, askeri dramanın beşinci sezon için CBS'ten Paramount Plus'a geçtiğinden, yayın hizmetinde yayınlanacak ikinci sezonu olacak. Paramount Plus Orijinal Senaryolu Diziler Başkanı Nicole Clemens, “'SEAL Team'i Paramount Plus'ta başka bir sezon için tekrar ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz. Dizinin sadık hayran kitlesi, kanal değişikliğine rağmen diziyi bırakmadı ve dizinin en çok izlenen ilk 10 orijinal dizi arasında olduğunu kanıtladı. Hayranların parlak yaratıcı ekibimizin gelecek sezon Team Bravo için neler sakladığını görmelerini heyecanla bekliyoruz.” dedi

    Dizi, Donanma SEAL'lerinin en seçkin biriminin, onlardan istenen en tehlikeli ve yüksek bahisli görevleri alırken, planlarken ve yürütürken profesyonel ve kişisel hayatlarını da takip ediyor. David Boreanaz, Max Thieriot, Neil Brown Jr.AJ Buckley ve Toni Trucks ile birlikte başrolde yer alıyor ve takım lideri Jason Hayes olarak yer alıyor. Boreanaz, başrolün yanı sıra yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor.

    Spencer Hudnut, Christopher Chulack, Sarah Timberman, Carl Beverly ve Mark Owen baş yapımcılar arasında yer alıyor. CBS, stüdyo olarak da hizmet veriyor. “SEAL Team”, yayın ağından Paramount Plus'a taşınan iki CBS programından biri. Robert ve Michelle King'den gelen doğaüstü drama “Evil” da ikinci sezonu için yayıncıya geçti ve ardından üçüncü sezon için yenilendi. “Silence of the Lambs”ten sonra Clarice Starling hikayesinin devamı olan “Clarice” de Paramount Plus'a geçecekti ama bu anlaşma hiçbir zaman gerçekleşmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top