Hesabım
    Paramount Plus, ‘Mayor of Kingstown’a İkinci Sezon Onayı Verdi

    Yıldızlarla dolu drama ikinci sezon onayı aldı

    Mayor of Kingstown”, Paramount Plus tarafından ikinci sezon onayı aldı. Drama dizisinin ilk sezonu kasım ayında başladı ve sezon finali 9 Ocak'ta yayınlandı. Dizinin ilk iki bölümü “Yellowstone”dan hemen sonra Paramount Network'te yayınlandı. Dizinin galası lineer ağda 2,6 milyon izleyici çekti, ikinci bölüm ise 2,1 milyona ulaştı çekti. Dizi, hapsetme işinin gelişen tek sektör olduğu Kingstown, Michigan'daki güç simsarlığı yapan McLusky ailesini takip ediyor.

    İlk sezon kadrosunda Jeremy Renner, Dianne Wiest, Kyle Chandler, Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Hamish Allan-HeadleyPha'rez Lass ve Aidan Gillen yer aldı. Taylor Sheridan ve Hugh Dillon diziyi birlikte yarattılar ve aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapıyorlar. Renner, başrolün yanı sıra yapımcılık da yapıyor. Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari ve Michael Friedman da baş yapımcı olarak görev alıyorlar.

    MTV Entertainment Studios ve 101 Studios projeyi üstleniyor. ViacomCBS Streaming'in baş programlama sorumlusu Tanya Giles, “Mayor of Kingstown ile Taylor Sheridan ve Hugh Dillon, Amerika Birleşik Devletleri'nin sert hapishane sisteminin nüanslı bir tasvirini sunuyor. Jeremy Renner ve Dianne Wiest'in de dahil olduğu yıldız ekip ve oyuncu kadrosu, izleyicileri büyüleyen ve daha fazlasını arzulayan, düşündürücü, yoğun bir drama sundu. Genişleyen Taylor Sheridan Universe'e ev sahipliği yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz ve gelecek sezon hayranlarımızı Kingstown'a geri getirmeyi dört gözle bekliyoruz." dedi.

    "Mayor of Kingstown", Sheridan'ın "Yellowstone"un piyasaya sürülmesinin ardından ViacomCBS ile yaptığı kapsamlı genel anlaşma kapsamında piyasaya çıkan ilk yeni diziydi. Aralık ayında Paramount Plus, “Yellowstone” prequel serisi “1883”ü de piyasaya sürdü. Paramount+, 101 Studios ve MTV Entertainment Studios bu projeleri birlikte yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top