Hesabım
    Merakla Beklenen Netflix Dizisi "Pera Palas'ta Gece Yarısı"ndan Fragman

    İddialı yerli diziden ilk fragman yayında!

    Son dönem yerli yapımlara ağırlık veren Netflix Türkiye'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'ndan ilk fragman yayınlandı. "Pera Palas’ta bir odanın 1919’a götüren bir geçit olduğunu söylesem? #PeraPalastaGeceYarısı 3 Mart’ta sadece Netflix’te" sözleriyle paylaşılan fragman özellikle görsel olarak etkileyici anlara sahip.

    Başrolünde Hazal Kaya'nın yer aldığı dizide ayrıca, Selahattin Paşalı, Nergis Öztürk, Engin Hepileri, Ahmet Varlı gibi isimler rol alıyor. Fragmanda, Hazal Kaya'nın karakterinin 1919 yılına geçtiğini görüyoruz. İlerleyen bölümlerde Mustafa Kemal Atatürk'ün de görüleceği biliniyor ama rolü kimin canlandırdığı henüz netlik kazanmadı. 

    Dizinin konusu ise şöyle: Genç bir gazeteci olan Esra, Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmakla görevlendirilir. Bu yüzden otele giden Esra, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu inanılmaz keşfi sayesinde zamanda yolculuk yapan Esra, bu sayede Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen bir kompodan haberdar olur. Artık Esra Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak Esra bu sırada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışmasıyla aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top