Hesabım
    Rashida Jones, Apple Kara Komedisi 'Sunny'nin Başrolünde

    Apple, yeni dizinin başrol oyuncusunu belirledi!

    JP Yim / Getty Images

    Apple, Rashida Jones'un başrolde olduğu kara komedi dizisi “Sunny” için tam sezonluk bir sipariş verdi. 10 bölümlük dizi, Colin O'Sullivan'ın "Dark Manual" kitabına dayanıyor. Yarım saatlik dizide Jones, Japonya'nın Kyoto kentinde yaşayan ve kocası ile oğlunun gizemli bir uçak kazasında kaybolmasıyla hayatı alt üst olan Amerikalı bir kadın Suzie'yi canlandırıyor.

    Teselli olarak, kocasının elektronik şirketi, kendileri tarafından yapılan yeni bir ev robotu olan Sunny'yi Suzie'ye hediye eder. İlk başta Suzie, Sunny'nin hayatındaki boşluğu doldurma girişimlerine içerlese de yavaş yavaş beklenmedik bir dostluk geliştirirler ve birlikte Suzie'nin ailesine gerçekte ne olduğuna dair karanlık sırları ortaya çıkarırlar. İkili, Suzie'nin asla varlığından haberdar olmadığı bir dünyanın tehlikeli bir şekilde içine düşer.

    “Sunny”nin prodüksiyonunu A24 üstleniyor. Bu proje, A24, Apple ve Jones'un işbirliği yaptığı ikinci proje. Diğeri ise “On the Rocks” adlı uzun metrajlı film olmuştu. Jones ayrıca, Hugh Howey'nin distopik roman serisinden uyarlanan Apple dizisi “Wool”da yer alacak. Jones'un son çalışmaları arasında "On the Rocks"a ek olarak Kenya Barris'in Netflix dizisi "#blackAF" yer alıyor. O ve Barris, eylül ayında BET Studios'un lansmanında iki ana ortak olarak ilan edildi. Jones ayrıca, “Angie Tribeca”, “Parks and Recreation” ve “The Office” gibi dizilerdeki rolleriyle tanınıyor.

    “Sunny”, aynı zamanda baş yapımcı olarak da görev yapan Katie Robbins tarafından küçük ekrana uyarlanıyor. Jones, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılık yapacak. A24'ten Ravi Nandan ve Jess Lubben de baş yapımcı olacak. Lucy Tcherniak yönetecek ve yürütücü yapımcılık yapacak. Dizinin en erken bu yılın sonlarında yayında olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top