Hesabım
    Kristen Wiig ve Laura Dern'den 1970'ler Komedisi Geliyor

    Apple, yeni komedi için iki yıldız oyuncuyla anlaştı

    AP

    Kristen Wiig, Apple için çekilen, Palm Beach'teki zorlu insanları anlatan bir dönem komedisinde rol almaya hazırlanıyor. Platform, Juliet McDaniel'in Mrs. American Pie kitabını Laura Dern'ün yapımcılığında 10 bölümlük bir versiyona dönüştürüyor. Dern ayrıca dizide "kilit bir rol" oynayabilir ve yapımcı Abe Sylvia ve Tate Taylor ile birlikte yapımcılık yapıyor.

    Wiig, Amerika'nın sözde en seçkin insanlarının da yer aldığı Palm Beach sosyetesindeki yerini korumaya çalışan Maxine Simmons'ı oynayacak. Maxine, zenginler ve fakirler arasındaki ince çizgiyi aşmaya çalışırken, Mrs. American Pie şu soruları soruyor: Masada kim oturuyor? Masada nasıl oturulur? Ve oraya ulaşmak için neyi feda edeceksin?

    Dizi, Dern ve yapımcı ortağı Jayme Lemons tarafından Jaywalker Pictures şirketi aracılığıyla geliştirildi. Jessica Chastain'in yaklaşmakta olan George & Tammy serisinin de arkasında olan Sylvia, diziyi yazacak, yürütecek ve yönetecek. Breaking News in Yuba County yönetmeni Taylor, Wyolah Entertainment şirketi aracılığıyla yapımcı ortağı John Norris ile birlikte yapımcı olacak.

    Apple Studios diziyi üretiyor. Proje, Wiig'in Apple için ilk serisini işaret ediyor; eski Saturday Night Live yıldızı, 2018'de Reese Witherspoon'un Hello Sunshine'ından seri olarak sipariş edilen, ancak zamanlama nedeniyle çekilen Curtis Sittenfeld'in kısa öykü koleksiyonu You Think It, I'll Say It'in bir uyarlamasında rol alacaktı ama gerçekleşmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top