Hesabım
    'In the Heights’ Yıldızı Anthony Ramos, Marvel Dizisi ‘Ironheart’ın Kadrosunda

    Disney Plus, diziye eklenen yıldız oyuncuyu duyurdu

    Anthony Ramos, Disney Plus'ta yaklaşan Marvel dizisi “Ironheart”a katıldı. Ramos, deha bir mucit ve Iron Man'den bu yana en gelişmiş zırh takımının yaratıcısı olan Marvel karakteri Riri Williams'ı canlandıracak olan ve adı daha önce duyurulan dizi kadrosu lideri Dominique Thorne'a katıldı. Ramos'un rolüyle ilgili ayrıntılar şimdilik gizli tutuluyor.

    Ramos, son olarak Lin-Manuel Miranda'nın sahne müzikalinden uyarlanan “In the Heights”ın film uyarlamasında görüldü. Film, Haziran 2021'de sinemalarda gösterime girdi. Ekrandaki diğer çalışmaları arasında “A Star is Born” filmi ve “She Gotta Have It”, “In Treatment” ve “Blindspotting” dizileri yer alıyor. Ramos ayrıca, Hamilton'ın orijinal Broadway kadrosunda hem John Laurens, hem de Philip Hamilton olarak rol aldığı biliniyor.

    Chinaka Hodge'un Nisan 2021'de “Ironheart”ta baş yazar olarak görev yapacağı bildirdi. Dizi ilk olarak Aralık 2020'de bir Disney yatırımcı günü sunumunun bir parçası olarak duyurulmuştu. Williams, ilk olarak 2016 yılında, yazar Brian Michael Bendis ve sanatçı Mike Deodato'nun yarattığı Marvel çizgi romanlarında tanıtıldı. Çizgi romanlarda, kendi zırhını yaratmak için Iron Man'in zırhını tersine çeviren 15 yaşında bir MIT öğrencisidir. Iron Man, namı diğer Tony Stark, sonunda fark etti ve ona bir süper kahramanın hayatını sürdürmesi için cesaret verdi.

    “Ironheart”, Disney Plus'ta yaklaşan birkaç Marvel şovundan biri. Diğerleri arasında “Secret Invasion”, “Ms. Marvel”, “She-Hulk” ve “Echo” yer alıyor. Sonuncusu, Mart 2021'de açıklandığı üzere “Hawkeye”ın bir yan ürünü. Ayrıca, Ekim 2021'de Kathryn Hahn'ın oynadığı “WandaVision”ın bir yan ürünü açıklandı. “Hawkeye”, en sonuncusu olmak üzere, yayınlanan dizilerden biri oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top