Hesabım
    Hulu, ‘Futurama’ Dizisi İçin Onay Verdi

    Futurama hayranları için müjdeli haber geldi!

    Hulu'dan hayranlara müjdeli haber: “Futurama”, yeniden canlanıyor. Hulu, yetişkinlere yönelik animasyon bilim-kurgu komedi dizisinin 20 yeni bölümünü sipariş etti. Canlanma, David X. Cohen ve Matt Groening'den geliyor. Cohen, orijinal diziyi, dizinin yaratıcısı Groening'le birlikte geliştirdi. Orijinal dizinin oyuncu kadrosu Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr ve David Herman geri dönecek.

    Bender'ı ve birkaç küçük karakteri seslendiren John DiMaggio şu anda kadroda yok ama yapımcılar DiMaggio'nun geri döneceğinden umutlu. Bu olmazsa, Bender karakteri yeniden şekillenecek. DiMaggio başlangıçta canlanma hakkında bir açıklama yapmasa da, başkalarının onun geri dönmesini istediklerini ifade ettiği birkaç gönderiyi retweet etti. Bir retweet, "Bender olarak geri dönmesi gerekiyor, yoksa bu iyi bir haber değil, millet" sözlerini içeriyordu.

    Prodüksiyon, 2023 prömiyerine yönelik bir planla bu ay başlayacak. Cohen, “Geleceği ya da gerçekten şu andan, başka bir tarihi düşünmek için bir şansım daha olduğu için çok heyecanlıyım.” dedi. Groening, "Futurama'nın muzaffer dönüşünü, aniden iptal edilmeden önce bir kez daha duyurmak gerçek bir onurdur." diye ekledi. "Futurama", 31 Aralık 1999'da yanlışlıkla kendini donduran ve 1000 yıl sonra hayata yeni bir başlangıç ​​ve yeni bir arkadaş grubuyla uyanan 25 yaşındaki pizza servis elemanı Philip Fry'ın (West) hayatına odaklanıyor.

    Sert ama sevimli, tek gözlü bir mutant olan Leela (Sagal) ve aşırı içmeyi, puro içmeyi ve çivilenmemiş her şeyi çalmayı seven bir robot olan Bender da hikayenin önemli karakterlerinden biri. Hulu Originals ve ABC Entertainment Başkanı Craig Erwich, "Hayranlara ve izleyicilere 'Futurama'nın yeni bölümlerini getirme fırsatı sunulduğunda, dalmak için sabırsızlanıyorduk. Bu ikonik dizi, ilk lansmanından bu yana yetişkin animasyonunun başarısının izini sürmeye yardımcı oldu." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top