Hesabım
    HBO Max, Fantastik Korku ’30 Coins’e Devam Kararı Aldı

    Dizinin ikinci sezon onayı aldığı duyuruldu

    HBO Max, tür üstadı Alex de la Iglesia'nın İspanyol korku dizisi “30 Coins”e ikinci sezon onayı verdiğini ve sekiz bölümlük sezonun çalışmalarının başladığını duyurdu. Globetrotting serisinin çekimleri İspanya, İtalya, ABD, Fransa ve İngiltere'de gerçekleştirilecek ve ikinci sezonun 2023'te yayında olması planlanıyor. Anavatanı İspanya'da bir hit olan dizi, WarnerMedia'nın sahip olduğu akış platformunda daha fazla bölgede kullanıma sunulduğundan yurtdışında da başarı buldu.

    İkinci sezonun söylentileri, geçen eylül ayında, prodüksiyon şirketi De la Iglesia ve Pokeepsie Films'in, "30 Coins" aksiyonunun başladığı şirin Pedraza şehir meydanında yönetmenin fotoğraflarını tweetledikleri ve "Geri geliyor" yazdıkları bir paylaşımla başladı. İkinci sezon için bazı sorular var: Peder Vergera gerçek Pedraza meydanında mı? Yoksa alternatif bir versiyonda mı? O yaşıyor mu? Peki ya ezeli düşmanı Kardinal Santoro nerede?

    İkinci sezon başlarken, birkaç Pedraza vatandaşı çıldırdı ve bir psikiyatri hastanesine gönderildi. Elena (Megan Montaner) Madrid'de yatalak durumdayken Belediye Başkanı Paco (Miguel Ángel Silvestre) veterinerlikten iblis avcısına dönüşmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Şimdiye kadar mevcut olan yetersiz ayrıntılara göre yeni sezon Şeytan'ın kendisine korku salan tamamen yeni bir düşman türü vaat ediyor.

    “30 Coins”, Jorge Guerricaechevarría tarafından yaratıldı ve ortak çalışmayla yazıldı. İkilinin ortak olduğu diğer popüler filmler arasında kıyamet tatili klasiği “The Day of the Beast” (“El día de la bestia”), “Witching and Bitching” (“Las brujas de Zugarramurdi”) ve de la Iglesia'nın başrollerini Elijah Wood ve John Hurt'ün paylaştığı dil gerilim filmi “The Oxford Murders” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top