Hesabım
    Toni Collette'li Netflix Dizisi ‘Pieces of Her’den Fragman

    Dizinin arkasında "Big Little Lies" ve "Undoing" ekipleri var

    Anneniz birdenbire düşündüğünüz kişi olmasaydı ne yapardınız? Netflix'in gizemli gerilim dizisi “Pieces of Her”de Bella Heathcote, bir şiddet eylemi sırasında, tehditleri ortadan kaldırmakta son derece usta olduğu ortaya çıkan annesi Laura (Toni Collette) tarafından kurtarılan Andy Oliver rolünde. Eylemleri, Andy'yi annesinin gizemli geçmişini araştırmaya yönlendiriyor.

    Karin Slaughter'ın New York Times'ın çok satan romanından uyarlanan ve yönetmenliğini "Big Little Lies" ve "The Undoing"in yapımcılarının üstlendiği yeni dizi "Pieces of Her", 4 Mart'ta Netflix'te başlıyor. Dizi uyarlamasını yazan Charlotte Stoudt, Minkie Spiro'nun yönetmenliğinde showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Jessica Barden, Jacob Scipio, Joe Dempsie, Aaron Jeffery, Omari Hardwick, Gil Birmingham, David Wenham, Calum Worthy, Nicholas Burton ve Terry O'Quinn yer alıyor.

    Oscar adayı Collette, Vogue'a “Pieces of Her”ün beklediğinden “duygusal olarak daha zorlu” olduğunu söyledi. Collette, "Ne kadar yoğun olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu ve sonunda gerçekten yorulmuştum. Sanırım kendimi kandırdım, çünkü beni nereye götüreceğini bilseydim yapmazdım. Daha basit kadınları oynamaktan sıkılırdım. Derinlere inen ve hayatlarının sahibi olan insanları severim. Çok fazla seçim yapıyoruz ve şimdi Laura'nın kendi sorumluluğunu alma zamanı." dedi.

    “Pieces of Her”, Netflix'in en yeni roman uyarlaması. David E. Kelley'nin antoloji dizisi “Anatomy of a Scandal”, 15 Nisan'da yayın platformuna inecek. Sarah Vaughan'ın aynı adlı romanından uyarlanan ilk sezon, İngiliz politikacı James Whitehouse (Rupert Friend) hakkındaki soruşturmayı gözler önüne seriyor. Karısı Sophie (Sienna Miller), onun masumiyetinden emindir, ancak, sadakati savcı Kate Woodcroft (Michelle Dockery) tarafından teste tabi tutulur.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top