Hesabım
    Pera Palas'ta Gece Yarısı'ndan Yeni Fragman

    Netflix, iddialı yerli diziden yeni fragmanı paylaştı

    Daha önce tanıtım videosu yayınlanan ve Netflix Türkiye'nin heyecanla beklenen yeni yerli dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'ndan ilk uzun fragman yayında. "Önce Pera Palas'a sonra geçmişe gidiyoruz. Çözmemiz gereken bir gizem var! #PeraPalastaGeceYarısı 3 Mart’ta sadece Netflix’te." sözleriyle duyurusu yapılan yeni fragman, dizi hakkında daha çok detay dunuyor.

    Başrolünde Hazal Kaya'nın yer aldığı dizide ayrıca, Tansu Biçer Selahattin PaşalıNergis ÖztürkEngin Hepileri, Ahmet Varlı gibi isimler rol alıyor. Fragmanda, Hazal Kaya'nın karakterinin 1919 yılına geçtiğini görüyoruz. İlerleyen bölümlerde Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenmesi planlanan bir suikaste de yer verileceği bilinen dizinin yeni fragmanında "Atatürk" de yer alıyor ama sahne, rolü kimin üstlendiği konusunu gizli tutuyor. 

    Dizinin konusu ise şöyle: Genç bir gazeteci olan Esra, Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmakla görevlendirilir. Bu yüzden otele giden Esra, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu inanılmaz keşfi sayesinde zamanda yolculuk yapan Esra, bu sayede Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen bir kompodan haberdar olur. Artık Esra Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak Esra bu sırada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışmasıyla aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.

    Pera Palas'ta Gece Yarısı, 3 Mart 2022'de Netflix Türkiye'de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top