Hesabım
    Toni Collette, ‘Mafia Mamma’ Filminin Başrolünde

    Collette, isteksiz bir mafya liderini oynayacak

    Toni Collette, beklenmedik bir şekilde büyükbabasının Mafya imparatorluğunu devralan bir anne hakkındaki aksiyon komedisi olan “Mafia Mamma”da rol alacak. “Twilight” ve “Thirteen” filmlerinin yapımcısı Catherine Hardwicke, 2022 baharının sonlarında İtalya'da yapımına başlanması beklenen filmi yönetiyor. Debbie Jhoon ve J. Michael Feldman (Peacock'ın “Ap Bio”, Hulu'nun “Deadbeat”i) senaryoyu yazdı.

    Kadroda ayrıca Monica Bellucci (“Spectre,” “The Matrix Revolutions”) ve Rob Huebel (“The Descendants,” “Transparent”) yer alıyor. Collette en iyi film dalında Oscar'a aday gösterilen “The Sixth Sense” ve “Little Miss Sunshine” ile “Hereditary” ve “Knives Out” filmleriyle tanınıyor. “Mafia Mamma”da komedi köklerini, farkında olmadan Güney İtalya'nın en acımasız Mafya ailesinin yeni patronu olarak bulan Kristen olarak kanalize ediyor.

    Filmin resmi özetine göre; "Kristin bir dizi zorlukla karşı karşıya. Tek oğlu üniversiteye gitmek için çaresiz, patronu cinsiyetçi bir pislik ve başarısız, müzisyen kocasını (Huebel) bir grup arkadaşıyla aldatırken yakaladı. O sırada, ayrı yaşadığı büyükbabasının güvenilir danışmanı Bianca'dan (Bellucci) hayatını değiştiren bir telefon gelir ve ona öldüğünü, İtalya'daki cenazeye katılması gerektiğini söyler. Açık sözlü en iyi arkadaşı ve avukatı Jenny tarafından kışkırtılan Kristin, tam da ihtiyacı olan şeyin bu olduğuna ikna olur. Avrupa'ya makarna, şarap ve güzel erkeklerle dolu ücretsiz bir gezi için gider. Yolculuk mükemmel bir başlangıç ​​yapar ama büyükbabasının cenazesi kanlı bir silahlı çatışmaya dönüştüğünde sonunda gerçeği öğrenir. Kristin sadece aileyle tanışmak için değil, Calabria'daki en şiddetli Mafya ailesinin yeni patronu olmak için oradadır."

    Collette yaptığı açıklamada, "Bu filmi Catherine ve ekibiyle yapmak için daha heyecanlı olamazdım. Saf, sudan çıkmış balık eğlencesi bir film ve feminist omurga. Sanırım şu anda hepimiz böyle canlandırıcı, kahkahalarla gülen bir hikayeyi kaldırabiliriz. İtalya'ya gelin!” dedi. Proje, daha önce Drew Barrymore'un başrolde olduğu duygusal komedi “Miss You Before”da birlikte çalışmış olan Hardwicke ve Collette'i yeniden bir araya getiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top