Hesabım
    Halo, İlk Sezon Öncesi İkinci Sezon Onayı Aldı

    Paramount Plus, diziye erken ikinci sezon onayı verdi

    Uzun zamandır beklenen video oyunu uyarlamasının 24 Mart'taki galasından önce “Halo”, Paramount Plus tarafından ikinci sezon için yenilendi. “Fear the Walking Dead” ve “Homecoming” gibi dizilerdeki çalışmalarıyla tanınan David Wiener, 1 Şubat'ta bildirilen seriye baş yapımcı ve showrunner olarak resmi olarak katılıyor. Erken yenileme, Microsoft'un 2014'ten beri bir dizi olarak Xbox üzerinden piyasaya sunduğu 6 milyar dolarlık oyun serisinin uyarlanması için güçlü bir güven oyu.

    Kyle Killen, diziyi yürütmek için ilk kez Haziran 2018'de, Showtime'da imzayı attı ve Steven Kane, diziyi geliştirmeye devam etmek için Mart 2019'da projeye katıldı ve sonunda baş showrunner olarak görevi devraldı. Ardından Kane, dizinin muazzam kapsamını ve Macaristan'da iki yıl süren Covid gecikmeli prodüksiyon programını gerekçe göstererek ilk seonu tamamladıktan sonra showrunner görevlerinden çekileceğini açıkladı.

    Showtime ve Paramount Plus şefi David Nevins yaptığı açıklamada, “'Halo, bizi heyecan verici görselleri kadar cesur, karakter odaklı hikaye anlatımıyla da büyüleyeceğine inandığımız göz kamaştırıcı bir dünyaya götürüyor. Bu ikinci sezon seçimi, bu destansı dizinin izleyicileri cezbetme ve ilgisini çekme gücüne duyduğumuz güveni yansıtıyor." dedi.

    “Halo”da başrolleri Natascha McElhone, Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Kate Kennedy, Danny SapaniOlive Gray ve Charlie Murphy ile birlikte “Halo” oyunlarının ana karakteri olan Master Chief rolünde Pablo Schreiber üstleniyor. Showtime, Amblin Television ve video oyunu geliştiricisi 343 Industries, Şubat 2021'de ödemeli kablo çıkışından Paramount Plus'a taşınan “Halo”nun yapımcılığını sürdürecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top