Hesabım
    La Casa de Papel'in Kore Versiyonundan Teaser Video!

    La Casa de Papel: Kore, Netflix'le geliyor!

    Netflix'in İngilizce olmayan en önemli ve en çok izlenen dizilerinden biri olan La Casa de Papel, son dönem listeleri altüst eden Kore dizilerinin arasına katılmaya hazırlanıyor. La Casa de Papel: Kore adıyla Türkçe altyazılı fragmanı Netflix Türkiye tarafından paylaşılan dizi, İspanyol versiyonunun bir uyarlaması olacak ve yakında platformda yayın hayatına başlayacak.

    Netflix'in, "Maskemi taktım, tulumumu giydim, tanışmayı bekliyorum. La Casa de Papel: Kore çok yakında sadece Netflix'te" sözleriyle duyurduğu dizi, La Casa de Papel'deki benzer karakterleri ve isimlerini içeriyor. Yayınlanan ilk videoda, profesör maskelerle görülürken, sonlara doğru karakterler ve oyuncular isimleriyle birlikte tanıtılıyor. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda Yoo Ji Tae (Profesör), Jun Jong-seo (Tokyo), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Lee Hyun-woo (Rio), Kim Ji-hoon (Helsinki), Lee Kyu-ho (Oslo) ve Kim Yoon Jin (Raquel) gibi isimler yer alacak. Henüz resmi bir prömiyer tarihi yok ama dizinin, önümüzdeki aylarda izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top