Hesabım
    The Blacklist, Onuncu Sezon Onayı Aldı

    Sevilen dizi 9. sezon finali öncesi yeni sezon onayını aldı

    The Blacklist'te henüz isimler tükenmedi! NBC'nin, James Spader'lı suç draması onuncu sezon onayı aldı. Spader, The Tonight Show'un salı günkü bölümünde haberi kendisi doğruladı. Spader, dünyanın en tehlikeli kaçaklarını bulmak için FBI ile birlikte çalışan usta suçlu Red Reddington rolünde. İlk sezondan bugüne The Blacklist, ortalama 5,1 milyon toplam izleyici ve Canlı +7 ​​rakamlarında 0,6 demo reyting alıyor.

    Dizinin haziran ayındaki sekizinci sezon finalinden sadece birkaç gün önce, başrol oyuncusu Megan Boone'un gösteriden çıkmayı planladığı ve finalin onun son bölümü olacağı haberi geldi. Bu bölüm sırasında, Boone'un Liz'i, Neville Townsend'in uşaklarından biri tarafından ölümcül bir şekilde vuruldu ve Boone, sekiz sezonluk şovunu “kendi hayatımın içinde bir hayat… Ne rüya ama? Hepinize teşekkür ederim." şeklinde nitelendirdi.

    Finalin yayınlanmasından bir gün sonra, 1'den 8'e kadar olan sezonlarda yazar ve baş yapımcı olarak görev yapan dizinin yaratıcısı Jon Bokenkamp, ​​9. Sezondan önce dramadan ayrıldığını duyurdu. Bokenkamp, ​​“Serinin hayat dolu, yaratıcı bir şekilde güçlü olmaya devam ettiğine ve parlak günlerin önümüzde olduğuna gerçekten inanıyorum. Şimdi, bir hayran olarak, hikayenin bizi nereye götüreceğini görmek için size katılıyorum." dedi.

    Dokuzuncu sezonun resmi özetine göre, "Elizabeth Keen'in ölümünü takip eden iki yıl içinde Raymond Reddington ve FBI Görev Gücü üyeleri dağıldı ve hayatları şimdi beklenmedik şekillerde değişti. Reddington'ın nerede olduğu bilinmiyor. Kendilerini bir yol ayrımında bulan ortak bir amaç, onları asıl misyonlarını yenilemeye zorlar. Tehlikeli, gaddar ve eksantrik kara listecilerii devirmek. Bu süreçte, en sinsi suçlu Raymond Reddington tarafından yönetilen, ittifakları tehdit edecek ve geçmişin intikamını teşvik edecek ölümcül düşmanları, akıl almaz komploları ve şaşırtıcı ihanetleri ortaya çıkarmaya başlarlar.”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top