Hesabım
    Andrew Garfield'lı ‘Under the Banner of Heaven’dan Teaser

    Dizi, bir cinayet gizemi barındıracak!

    Muazzam bir 2021'den sonra Andrew Garfield, bu baharda FX ve Hulu'da prömiyerini yapacak olan yeni suç dizisi "Under the Banner of Heaven"ın ilk teaserı ile tekrar yükselişe geçen kariyerinin hızına devam etmek istediğini ortaya koyuyor. Jon Krakauer'in 2003 tarihli kurgusal olmayan kitabından uyarlanan “Under the Banner of Heaven”, 1984'te baldızları Brenda ve yeğenleri Erica'yı öldüren iki Mormon kardeş olan Ron ve Dan Lafferty tarafından işlenen çifte cinayete odaklanıyor.

    İkili, küçük bir köktenci Mormon grubu olan Peygamberler Okulu'nun eski üyeleriydi ve Ron, Tanrı'dan cinayetleri işlemesini emreden vizyonlar aldığını iddia etti. Kitabın mini dizi uyarlaması, Lafferty davasını araştırmak için görevlendirilen polis dedektifi Pyre'a (Garfield) odaklanacak. Kendisi de dindar bir Mormon olan Pyre, gizemi çözüp kiliseyi suçla ilişkilendiren kanıtlar bulurken, çalkantılı bir inanç krizine girecek.

    Fragman, dedektifin küçük bir kasabadaki vaftiz ve yaşam sahneleriyle yan yana suç mahallini incelediğini görüyor. Garfield, teaserda "Kanıtlar, hakkında sadece fısıltılarını duyduğum şeylere ve inançlara işaret ediyor. Bu kadar korkunç bir şeyin nasıl olabileceğini merak ediyorum." diyor. Bu, şimdiye kadar sinema ve tiyatroya odaklanan Garfield için ilk TV başrolü anlamına geliyor. Garfield, Netflix müzikali “Tick, Tick…Boom!”daki başrol performansıyla şu anda Oscar adayı ve kısa süre önce çok sevilen süper kahraman filmi “Spider-Man: No Way Home”da Peter Parker rolünü yeniden canlandırdı.

    Daisy Edgar-Jones, Brenda Lafferty'yi canlandırırken, Ron ve Dan Lafferty, Sam Worthington ve Wyatt Russell tarafından canlandırılıyor. Denise Gough, Billy Howle, Allen Lafferty, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie, Sandra Seacat ve Christopher Heyerdahl oyuncu kadrosunu tamamlıyor. “Under the Banner of Heaven”, 2022'de prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top