Hesabım
    Andrew Garfield, Tom Holland'ın Mükemmel Bir Örümcek Adam Olduğunu Düşünüyor

    Garfield, Holland ve Örümcek Adam rolü hakkında konuştu

    Amazing Spider-Man filminin yıldızı Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home'un başrolü Tom Holland hakkındaki düşüncelerini paylaştı ve onu rol için mükemmel bir yıldız olarak nitelendirdi. Garfield, ilk olarak, Tobey Maguire liderliğindeki serinin dördüncü bir filmin geliştirilmesi sırasında dağılmasından sonra, Sony'nin yeniden başlattığı seride başrolü oynadı ve Örümcek Adam oldu. Yıldız oyuncu, düşük gişe getirileri ve The Amazing Spider-Man 2'nun karışık eleştirileri nedeniyle rolü sadece iki filmde oynayabildi.

    Holland, Spider-Man'i, Captain America: Civil War'da MCU'ya getirmek için seçilen kişi olarak görüldü. Daha sonra vizyona giren iki solo filme öncülük edip, Avengers: Infinity War ve Endgame'de yer aldı. Yaklaşan üçüncü solo filmi Spider-Man: No Way Home, Spider-Man: Far From Home'un sonunda Mysterio tarafından gizli kimliği ifşa edildikten sonra Peter'ın hayatının alt üst olduğunu görüyor ve bunu insanların hafızasından silmek için bir büyü yapmak üzere Dr. Stephen Strange'e gidiyor.

    Garfield, kısa süre önce Jimmy Fallon ile The Tonight Show'a katıldı ve yakın zamanda çıkacak olan biyografi filmi The Eyes of Tammy Faye'deki çalışmalarını anlattı. MCU filminde yer aldığı söylentilerini bir kez daha yalanladıktan sonra Garfield, Holland'ın baş kahramanı tekrarlamasına olan sevgisini dile getirdi. Garfield; "Bence Tom Holland mükemmel bir Peter Parker ve Örümcek Adam, bu yüzden çok heyecanlıyım. Tekrar hayran oluyorum ki bu benim tercih ettiğim bir pozisyon. Seyirciler arasında oturmak ve 'evet, çuvalladın dostum, yapabileceğin kadar iyi yapmadın' demek." dedi.

    Garfield'ın filmleri, Holland'ın yer aldıkları kadar kritik sevgililer olmasa da, karaktere bakışı, karaktere gerçekçi ve duygusal yaklaşımı ve çizgi romanların bildiği tuhaf kişiliğine dönüşü için övgüler almayı başardı. The Amazing Spider-Man'de rol aldıktan sonra Garfield, çizgi romanlara olan sevgisini ve kaynak materyale sadık kalma arzusunu sık sık yineledi. Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık'ta sinemalardaki yerini alacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top