Hesabım
    Apple'ın Uluslararası Kadrolu Dizisi Pachinko'dan Fragman

    Kogonada ve Justin Chon, mart ayında yayınlanacak diziyi yönetecek!

    2022'nin en çok beklenen dizilerinden biri olan “Pachinko”dan ilk fragman yayında. Diziyi yaratan ve dizi sorumlusu olarak görev yapan yazar ve yönetici yapımcı Soo Hugh'dan gelen dizi, nesiller boyu süren aile travmaları hakkında yeni bir hikaye barındırıyor. Ayrıca, baş yapımcılar olan ve her biri dört bölüm yöneten film yapımcıları Kogonada (“Columbus”, “After Yang”) ve Justin Chon (“Blue Bayou”) dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor.  Pilot bölümü Kogonada yönetiyor.

    New York Times'ın en çok satan kitabından uyarlanan “Pachinko”, dört kuşak boyunca, Koreli göçmen bir ailenin umutlarını ve hayallerini anlatan kapsamlı bir destan. Başrollerinde Akademi Ödüllü Yuh-Jung Youn (2021'de "Minari" ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı), Lee Min-HoJin Ha ve Min-ha Kim'in yer aldığı "Pachinko", 25 Mart'ta Apple TV Plus'ta başlıyor. Dizide ayrıca, Mozasu rolünde Soji Arai, Solomon rolünde Jin Ha, Yangjin rolünde Inji Jeong, genç Sunja rolünde Min-ha Kim, Hansu rolünde Lee Minho, Etsuko rolünde Kaho Minami, Isak rolünde Steve Sanghyun Noh, Naomi rolünde Anna Sawai, Yoseb rolünde Junwoo Han, Young Kyunghee rolünde Jung Eun-chae, Tom Andrews rolünde Jimmi Simpson, genç Sunja rolünde Yu-na Jeon ve yaşlı Sunja rolünde Akademi Ödüllü aktris Yuh-Jung Youn yer alıyor.

    İşte resmi özet: Aynı adı taşıyan çok satan romandan uyarlanan “Pachinko”, Japonya'nın Kore'yi sömürgeleştirmesini ve kuşaklar boyu süren travmanın sıklıkla gözden kaçan gerçekliğini araştırıyor. Kapsam olarak karmaşık ama destansı ve nüanslı bir tonla, Kore, Japonya ve Amerika arasında geçen unutulmaz bir savaş ve barış, aşk ve kayıp hikayesi anlatmak için destansı bir yolculuğuna dönüşen yasak bir aşkı anlatıyor. Min-ho, hikayenin ön saflarında yer alıyor ve Japonya'da organize suç olan yakuza ile bağları olan bir balık komisyoncusu olan Koh Hansu'yu oynuyor. “Pachinko”, 25 Mart'ta Apple TV Plus'ta başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top