Hesabım
    Apple Draması "WeCrashed"ın İlk Fragmanı Yayında

    Ödüllü oyuncuların yer aldığı diziden ilk fragman

    Apple TV Plus bugün, yeni kurulan WeWork'un arkasındaki çifti Jared Leto ve Anne Hathaway'in oynadığı, yakında yayınlanacak olan mini dizi WeCrashed'in fragmanını ve prömiyer tarihini açıkladı. Dizi, şirketin yükselişini ve düşüşünü çiftin gözünden anlatacak. WeWork'ün üretken bir girişimken, birkaç suistimal davası hedefi haline gelmesini ve aşklarına ne olduğunu da ortaya çıkarmaya çalışacak.

    Fragman bizi WeWork'un kurucu ortağı Adam Neumann (Leto) ve eşi Rebekah Neumann (Hathaway) ile tanıştırıyor. Fragmanda çift, WeWork şirketinin büyüdüğünü görünce inşa ettikleri gelecekle gurur duyuyor. Bununla birlikte, girişim başarılı oldukça, Adam güç sarhoşu gibi görünüyor, bu da onu suistimalinden dolayı adaletle çarpışma rotasına sokmakla kalmıyor, aynı zamanda evliliğini de sallıyor.

    WeCrashed, Wondery podcast'i WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork'a dayanıyor. Hem podcast hem de gelecek dizi, WeWork'ün tek bir ortak çalışma alanından on yıldan kısa bir sürede 47 milyar dolarlık bir şirkete nasıl dönüştüğünün gerçek hayat hikayesinden ilham alıyor, ancak, Neumann çifti uyuşturucu kullanımıyla ilgili şikayetlere karıştıktan sonra şirket düşüşe geçti ve cinsel taciz, çalışanlarla suistimal ve gölgeli iş uygulamaları suçlamaları geldi.

    Geçen ay, dizinin yaratıcıları Lee Eisenberg ve Drew Crevello, dizinin WeWork hikayesini anlatmak için Neumann çiftine nasıl odaklanacağının altını çizdi ve şirketin skandallarının ilişkilerini nasıl etkilediğini anlattı. Eisenberg, "WeCrashed'ı bu türde gördüğümüz diğer şeylerden ayıran şey, hikayeyi bu çiftin prizmasından izlememiz. Bu kişilik kültünü iş hikayesinde görüyoruz ve sonra gece onlarla birlikte eve geliyoruz." dedi. Sekiz bölümlük mini dizide ayrıca, Kyle Marvin, WeWork'ün diğer kurucu ortağı Miguel McKelvey olarak rol alıyor. Dizide America Ferrera ve O-T Fagbenle de yer alıyor.

    Apple TV+, WeCrashed'in ilk üç bölümünü 18 Mart 2022'de yayınlayacak. Daha sonra, her cuma yeni bölümler yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top