Hesabım
    Anthony Mackie, Twisted Metal Uyarlamasında Başrol

    Peacock, çok sevilen oyunun dizi uyarlamasını geliştiriyor

    Twisted Metal'in TV dizisi uyarlaması Peacock'la geliyor. Peacock, yeni bir basın açıklamasında, klasik PlayStation serisi Twisted Metal'in yaklaşan canlı aksiyon uyarlamasını yayınlayacağını duyurdu. Anthony Mackie, çorak arazide gizemli bir paket teslim etmekle görevli, hafızasını kaybetmiş, kıyamet sonrası bir atmosferdeki yabancı olarak rol alacak.

    Cobra Kai yazarı Michael Jonathan Smith, Will Arnett ve Marc Forman ile birlikte showrunner, yazar ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Dizi, yüksek oktanlı aksiyon ve komediyi birleştiren yarım saatlik bir canlı aksiyon komedi dizisi olarak tanımlanıyor. Dizi, Deadpool ve Zombieland yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından yaratılan bir fikre dayanıyor.

    Anthony Mackie, PlayStation oyununun yakında çıkacak olan Twisted Metal canlı aksiyon uyarlamasında hafızasını kaybetmiş John Doe'yu oynayacak. Deadline tarafından bildirildiği üzere Mackie, PlayStation Productions'ın en son video oyunu uyarlamasında başrol oynayacak. Başrol için bir yıldız bulan PlayStation, şimdi seriyi potansiyel alıcılara satmayı planlıyor.

    Twisted Metal TV dizisi, Deadpool yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından yazılan "yüksek oktanlı bir aksiyon-komedi" olarak tanımlanıyor. Çok satan oyun serisi sırasıyla, PlayStation, PlayStation 2, PlayStation Portable ve PlayStation 3'te yayınlandı. 31 Ekim 2000 tarihi itibariyla oyun serisi 5 milyon kopya satış rakamına ulaşmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top