Hesabım
    Jennifer Coolidge, The White Lotus'un İkinci Sezonuyla Geri Dönecek

    Dizi, ikinci sezon için Sicilya'da olacak!

    Jennifer Coolidge, ikinci sezonda The White Lotus'un kadrosuna resmen liderlik edecek. HBO, Coolidge'in diziye döneceğini pazartesi günü doğruladı. Kanal, "Birinci sınıf bir VIP olan Jennifer Coolidge, #TheWhiteLotus'un ikinci sezonuna katıldı." dedi. Coolidge'in rolüyle ilgili ayrıntılar açıklanmadı. İkinci sezonun prodüksiyonu pazartesi günü İtalya'nın Sicilya kentinde başladı.

    Sosyal medyada paylaşılan notta, "Bir sonraki White Lotus sezonumuz yolda. Yakında Sicilya'da misafirlerimizi ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. #TheWhiteLotus" notu yer aldı. İlk sezonda, 60 yaşındaki oyuncu, Hawaii'deki lüks White Lotus beldesinin konuklarından biri olan ve annesinin ölümünden sonra kendini tekrar bulmaya çalışan Tanya McQuoid'i canlandırdı. Coolidge'in Tanya rolündeki komik ama bir o kadar da yıkıcı çalışması, onu hit HBO şovunda hayranların favorisi haline getirdi.

    Yıldız oyuncu daha önce PEOPLE'a kilosu ile ilgili endişeleri yüzünden rolü neredeyse geri çevirdiğini söylemişti. Kasım ayında Coolidge, yaratıcı Mike White'ın "kendisi için bir bölüm yazdığını" söyleyerek onunla nasıl iletişime geçtiğini anlattı, ancak, o sırada Covid-19 salgını sırasında kilo aldıktan sonra vücudunda rahatsızlık hissettiğini ekledi. Coolidge, "Çok kilo aldığım olduğum için ondan kurtulmaya çalıştım. Covid sırasında her şeyin gitmesine izin verdim. Hayatımın çoğunda birçok şeyin gitmesine izin verdim ama Covid sırasında gerçekten her şeyin gitmesine izin verdim." dedi.

    Coolidge, bu rolüyle Altın Küre ve Screen Actors Guild Ödülü'ne aday gösterildi. İlk sezonda Sydney Sweeney, Alexandria Daddario, Connie Britton, Natasha RothwellJake Lacy ve Steve Zahn ile birlikte rol aldı. İlk sezonu yazan, yöneten ve ortak yapımcı olan White, başlangıçta The White Lotus'un altı bölümlük bir sezonla bir mini dizi olmasını amaçlamıştı. Ancak, gösteri bir hit haline geldikten sonra, HBO diziye devam kararı aldı. İkinci sezonda, Michael Imperioli, F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Meghann Fahy, Tom Hollander, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu RichardsonWill Sharpe ve Leo Woodall da rol alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top