Hesabım
    ‘White Lotus’un İkinci Sezon Kadrosuna Dört Yeni Oyuncu Eklendi

    Ödüllü diziye yeni oyundular dahil oldu!

    HBO'daki “The White Lotus”un ikinci sezonu, Theo James, Meghann FahyWill Sharpe ve Leo Woodall'ın eklenmesiyle ana oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Dört oyuncu daha önce isimleri duyurulan F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Tom Hollander, Michael ImperioliAubrey Plaza ve Haley Lu Richardson gibi oyuncuların arasına katıldı.

    Daha önce ilk sezonun yıldızı Jennifer Coolidge'in ikinci sezon için geri döneceği bildirilmişti ama HBO bunu henüz resmi olarak doğrulamadı. İlk sezon Hawaii'de geçerken, yeni sezon Sicilya'da geçecek. Fahy ("The Bold Type", "One Life to Live") ve James ("Divergent", "Sanditon"), Daphne ve Cameron Babcock'u karı koca olarak oynayacaklar. Sharpe (“Giri/Haji”, “Flowers”), karısı Harper (Plaza) ve Babcock'larla tatilde olan Ethan Spiller'ı oynayacak. Woodall (“Cherry”), The White Lotus'ta kalan manyetik bir konuk olarak tanımlanan Jack'i oynayacak.

    Fahy, James ve Sharpe dizinin ana kadrosunda yer alırken, Woodall bir konuk yıldız olacak. “White Lotus”, dizide yazar, yönetmen ve baş yapımcı olarak görev yapan Mike White tarafından yaratıldı. David Bernad ve Mark Karmine de yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Dizi, Temmuz 2021'de gösterime girdiğinde güçlü eleştiriler aldı ve Coolidge özellikle yas tutan Tanya McQuoid rolüyle övgü topladı. Murray Bartlett, White Lotus tatil beldesi müdürü Armond rolüyle de dikkatleri üzerine çekti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top