Hesabım
    Gary Oldman ve Kristin Scott Thomas'lı Casus Draması "Slow Horses"tan Fragman

    Apple'ın casus dramasından ilk fragman yayında

    Daha önce Gary Oldman'a kostümlü bir bakış attıktan sonra Apple TV Plus, Kristin Scott Thomas'ın da başrolde olduğu yeni Slow Horses dizisinin fragmanını paylaştı. Mick Herron'un çok satan aynı adlı kitabına dayanan altı bölümlük gösteri, derinliklerinin çok dışında bir görevde olan ve reddedilen bir grup MI5 ajanını takip ediyor.

    Oldman'ın canlandırdığı Jackson Lamb, Slough House ofisini yönetiyor ve diğer karakterleri canlandıran oyuncular arasında Jack Lowden (Small Axe, Fighting With My Family), Olivia Cooke (Sound of Metal, Ready Player One) ve Rosalind Eleazar (The Personal History Of David Copperfield, Harlots) yer alıyor. Bu karakterlerin tümü önceki başarısızlıkları nedeniyle sahadan çıkarıldı ve hepsi Lamb ve patronu Diana Taverner'ı (Scott Thomas) etkilemek için can atıyorlar.

    Bir rehine durumunu araştırmak, MI5'in iyiliğini geri kazanmanın yeterince basit bir yolu gibi görünüyor, ancak, yine de bunlar ajansın en iyi ve en parlak işleri değil. İlgilenilen birini kazara öldürmek terfi almaya yol açmayacak gibi görünüyor ve surum daha karmaşık hale geliyor. Slow Horses'ın altı bölümünün tamamı James Hawes (Black Mirror, The Alienist) tarafından yönetildi ve Veep senaristi Will Smith tarafından yazıldı.

    Dizi, gergin ve soğuk bir suç draması görünümüne sahip olsa da, casusluğun son derece cool olma ve olayların izinden gitme olasılığını cesurca göz önünde bulundurarak etkileyici bir kara mizah dozu vaat ediyor. Slow Horses, zamansız soruyu soruyor: Bu ragtag uyumsuzlar grubu günü kurtarmak için, nasıl bir araya gelecek?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top