Hesabım
    Phoebe Waller-Bridge'in Yeni Dizisi Yolda

    Amazon, yeni dizi için ortak çalışmalara başladı

    Phoebe Waller-Bridge'in Fleabag sonrası yeni Amazon dizisi resmi olarak yolda. Amazon'un Prime Video'su, birden fazla Emmy kazanan yıldızdan gelen yeni bir diziye yeşil ışık yaktı. Proje, Fleabag'in en iyi komedi dizisi, oyunculuk ve yazarlık ödülleri de dahil olmak üzere altı Emmy kazanmasının hemen ardından, Amazon Studios ile Waller-Bridge'in imzaladığı genel anlaşmadan doğan ilk yapım olacak.

    Hikaye ve olay örgüsü ayrıntıları, hatta bir komedi ya da drama dizisi olup olmadığı şimdilik gizli tutuluyor ama detayların yakında açıklanması bekleniyor. Serinin prodüksiyonunun ise yıl içinde başlaması planlanıyor. Fleabag'in çığır açan başarısından bu yana Waller-Bridge (BBC America'nın Killing Eve dizisinin de yaratıcısıydı), James Bond filmi No Time to Die'ın ortak yazarlığı, Indiana Jones 5'te Harrison Ford'la birlikte oyunculuk ve baş yapımcılık görevlerini üstlendi.

    HBO komedisi Run'da da yer alan Bridge, diğer projelerin yanı sıra Mr. ve Mrs. Smith'in Amazon'daki uyarlamasında Donald Glover ile birlikte rol alacaktı ama eylül ayında yaratıcı farklılıkları öne sürerek projeden ayrıldı. Solo: A Star Wars Story'de birlikte rol alan Glover ile arkadaş kaldılar ve ayrılık dostane oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top