Hesabım
    ‘Ordinary Joe’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    NBC, bekleneni veremeyen dizi için iptal kararı aldı

    NBC, bekleneni veremeyen yeni dizisi "Ordinary Joe"nun ilk sezon sonunda iptal edildiğini bildirdi. Dizi, yayın ağında bir sezon yayınlandı. Gösteri, eylül ayında başladı ve ocak ayına kadar 13 bölüm olarak yayınlandı. Eleştirmenlerden karışık eleştiriler alan ve reytinglerde önemli bir etki yaratamayan dizinin iptal kararı sürpriz olmadı.

    Dizi, Amerika'da, Nielsen Live + 7 verilerinde ve 18-49 yaş arası yetişkinlerde ortalama sadece 0,5 reyting ve bölüm başına 3,3 milyon izleyici aldı. James Wolk, dizide Joe Kimbreau olarak rol aldı. Dizi, karakterin üniversiteden mezun olmasıyla başlıyor ve yaptığı tek bir seçime dayalı olarak üç olası geleceği araştırıyor. Dizi, daha sonra 10 yıl sonra polis memuru, ünlü müzisyen veya hemşire olduğu geleceklerin her birinde başlıyor.

    Kadroda ayrıca, Natalie Martinez, Elizabeth Lail ve Charlie Barnett rol aldı. Russel Friend ve Garrett Lerner, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Matt Reeves, Adam Kassan, Rafi Crohn ve Howard Klein da dizinin baş yapımcılarıydı. Adam Davidson pilot bölümü yönetti ve yapımcılığını üstlendi. “Ordinary Joe”, 20th Television, Universal Television, 6th & Idaho ve 3 Arts tarafından üretildi.

    NBC'nin diğer mevcut dramaları arasında “Law & Order: SVU”, “Law & Order: Organized Crime” ve kısa süre önce yeniden yayınlanan “Law & Order” yer alıyor. Kanal ayrıca şu anda yayıncıda altıncı ve son sezonunu yayınlayan hit aile draması “This Is Us”a da sahip. Pilot tarafta, NBC'nin “Quantum Leap”in devamı niteliğinde bir dizi de dahil olmak üzere birkaç drama çalışması var. Kısa süre önce, dizinin başrolünde yer alması için Raymond Lee'nin seçildiği bildirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top