Hesabım
    Natalie Martinez
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 12 Temmuz 1984 (Miami, Florida, ABD)
    Yaş 37
    15
    yıllık kariyer
    20
    film ve dizi

    Biyografi

    Küba-Amerikalı aktris ve model olan Martinez, modellik yapmaya 15 yaşında başladı. Westchester-Florida'daki Katolik St. Brendan lisesinden 2002'de mezun oldu. Henüz bu liseydeken Martinez için annesi Jennifer Lopez'in kendi markası olan JLO için modellik başvurusu yaptı. Bunun sonucunda Martinez 5,000 kişi içinde 1. asıl model olmayı başardı ve Los Angeles'a taşındı.Martinez 2006'da başlayan Amerikan dizisi Moda Evi dizisindeki Michelle Miller rolü ile tanındı. Daha sonra çeşitli filmlerde, dizilerde ve ünlü müzik kliplerinde yer aldı.2010dan 2011'e kadar polisiye türü dizi Detroit 1-8-7' de Detektif Ariana Sanchez rolünü oynadı.2013-2014 yılları arasında CSI:New York dizisinde detektif Jamie Lovato'yu canlandırdı. Halen çeşitli dizilerde ve filmlerde oynamaya devam etmekte.
    Zihin Gezgini Altyazılı Teaser

    Filmografi

    Zihin Gezgini
    Zihin Gezgini
    20 Ağustos 2021
    The I-Land
    The I-Land
    7 Nisan 2020
    UglyDolls
    UglyDolls
    17 Mayıs 2019
    The Crossing (2018)
    The Crossing (2018)
    Vizyon tarihi belirsiz
    A.P.B.
    A.P.B.
    Vizyon tarihi belirsiz
    Keep Watching
    Keep Watching
    Vizyon tarihi belirsiz
    Kingdom
    Kingdom
    Vizyon tarihi belirsiz
    Message from the King
    Message from the King
    23 Temmuz 2021
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    100 Fotoğraf

    Haber

    ‘Ordinary Joe’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    7 Mart 2022 Pazartesi
    NBC Draması "Ordinary Joe"dan Son Detaylar!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    1 Nisan 2021 Perşembe
    Dizi, NBC'den tam sezon onayı aldı..
    Charlie Barnett ve Natalie Martinez, ‘Ordinary Joe’ Dizisinin Kadrosuna Katıldı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    4 Mart 2020 Çarşamba
    NBC dramasında kadro genişliyor
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top