Hesabım
    James Wolk, NBC Draması ‘Ordinary Joe’nun Kadrosuna Katıldı

    Watchmen'in yıldızlarından James Wolk'un yeni projesi belli oldu.

    James Wolk'un, NBC draması “Ordinary Joe”nun başrolünde yer alacağı açıklandı. Proje, Joe Kimbrough (Wolk) adlı karakterin hayatındaki önemli bir dönüm noktasında yaptığı seçim sonrası deneyimlediği üç paralel yaşam üzerine odaklanıyor.

    Dizi, kararınızı sevgi, sadakat ve tutkuya dayanarak verdiyseniz  yaşamınızın nasıl görünebileceği sorusunu iredeliyor. Wolk, kısa süre önce eleştirmenlerin beğenisini kazanan HBO dizisi “Watchmen”de önemli bir rol oynadı. Daha önce CBS All Access dizisi “Tell Me a Story”nin ilk sezonunda rol aldı ve CBS draması “Zoo”da da başrol oynadı. Diğer TV projleri arasında “Harley Quinn”, “Goliath”, “Mad Men”, “Billions” ve “Shameless” yer alıyor.

    Russel Friend ve Garrett Lerner “Ordinary Joe”yu yazıyor ve yönetiyor. Matt Reeves, Adam Kassan, Idaho'dan Rafi Crohn ve 3 Arts Entertainment'ten Howard Klein yapımcılık görevini üstlenecek. 20. Century Fox Television diziyi üretecek.

    “Ordinary Joe”, NBC'nin 2020-2021 sezonunda devreye aldığı 15 projeden biri. Yayıncı kuruluş, başka on bir pilot ölüm daha sipariş etti ve bugüne kadar iki tane de sezonluk siparişte bulundu. Her iki dizi emri de komedi olarak göze çarpıyor. Bunlardan biri Dwayne Johnson'ın erken yaşamı hakkındaki “Young Rock” olurken, diğer proje Tina Fey ve Robert Carlock'tan gelen ve Ted Danson'un oynadığı bir belediye başkanı komedisi olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top