Hesabım
    Fox, ‘The Big Leap’i İlk Sezon Sonunda İptal Etti

    Müzikal drama ilk sezonuyla birlikte sona erdi

    Scott Foley liderliğindeki drama "The Big Leap", Fox'ta sadece bir sezonun ardından iptal edildi. İkinci şanslar, hayallerinizin peşinden koşmak ve sizin olanı geri almak hakkında modern bir hikaye barındıran"The Big Leap", potansiyel olarak yaşamı mahvedebilecek bir gerçekliğe katılarak, hayatlarını değiştirmeye çalışan şanssız karakterlerden oluşan bir grup etrafında dönüyor.

    “The Big Leap”te Scott Foley, Teri Polo, Piper Perabo, Simone Recasner, Kevin Daniels, Ser'Darius Blain, Jon RudnitskyMallory Jansen ve Anna Grace Barlow rol aldı. Yaratıcı/yürütücü yapımcı Liz Heldens (“The Passage”, “Friday Night Lights”), yönetmen/yürütücü yapımcı Jason Winer (“Modern Family”, “Perfect Harmony”) ve baş yapımcı Sue Naegle (“Soundtrack”), Fox'un sonbahar dizisinin bir parçası olarak gösterildi.

    Nielsen'in canlı + aynı gün verilerinde 11 bölümlük yayını boyunca, reklamverenlerin gıpta ile baktığı 18-49 yaş arası yetişkinler arasında 0,4 puan ve 2,8 milyon çok platformlu izleyici arasında ortalama bir puan aldı. “The Big Leap”, 20th Television ve Fox Entertainment tarafından üretildi. Fox'un "The Big Leap" ile birlikte geçen sonbaharda yayınlanan diğer birinci sınıf draması olan "Our Kind of People" ve sezon ortasında çıkış yapan "The Cleaning Lady" gibi dizileri henüz onay ya da iptal almadı.

    Fox'ta karar bekleyen kıdemli dramalar arasında “911”, “911: Lone Star” ve “The Resident” yer alıyor. Komedi tarafında, “Call Me Kat” ve “Pivoting” yer alırken, yakında yayınlanacak “Welcome to Flatch”in durumu hakkında henüz bir haber yok. Yenilenen Fox dizileri arasında ise "Bob's Burgers", "Duncanville", "Fantasy Island", "Family Guy", "The Great North", "Housebroken" ve "The Simpsons" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top