Hesabım
    Fox Dizisi ‘The Resident’, Beşinci Sezon Onayı Aldı

    Dördüncü sezon finalinin olduğu gün yeni sezon müjdesi geldi!

    "The Resident", Fox'tan 5. sezon onayını aldı. Haberler, Fox’un 2021-2022 yayın sezonu için yaptığı ön sunumun bir parçası olarak duyuruldu. "The Resident"ın 5. sezonu sonbaharda yayınlanacak. "The Resident"ın 4. sezonu, Covid-19 salgınından dolayı normal zamanlamasını tamamlayamadı ve iki sezon arasındaki arayı da kısaltmış oldu.

    Dizi, günlük olarak kişisel ve profesyonel zorluklarla karşılaşan Chastain Memorial Hastanesi'ndeki bir grup doktoru anlatıyor. Oyuncular arasında, Matt Czuchry, Emily VanCamp, Bruce Greenwood, Manish Dayal, Shaunette Renée Wilson, Jessica Lucas, Malcolm-Jamal WarnerJane Leeves ve Morris Chestnut yer alıyor. 

    “The Resident”, 20th Television tarafından çekildi. Dizinin yönetici yapımcıları arasında; Todd Harthan, Andrew Chapman, Peter Elkoff, Amy Holden Jones, Rob Corn, Antoine Fuqua ve Oly Obst yer alıyor. Fox, 2021-2022 sezonu için şimdiden bir dizi yenileme yaptı. Yenilenen şovlar arasında "Bob’s Burgers", "Call Me Kat", "Duncanville", "Family Guy" ve "The Simpsons" yer alıyor. Ayrıca, hem "9-1-1" hem de "9-1-1: Lone Star" dizileri "The Resident"la aynı anda yenilendi.

    Yayıncı ayrıca bir dizi yeni alım yaptı. En sonuncusu, tek kameralı komedi "Pivoting" oldu. Geçen hafta, kanal Elodie Yung'un oynadığı “The Cleaning Lady” ve müzik draması “Monarch”ın siparişini verdi. Diğer yapımlar arasında antik Yunanistan'da geçen Dan Harmon'dan gelen animasyon komedi dizisi “The Big Leap”, Karin Gist ve Lee Daniels'ın “Our Kind of People” dramı ve “This County” belgesel dizisi yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top