Hesabım
    ‘Walking Dead' Projesi ‘Isle of the Dead’, Maggie ve Negan'ı Anlatacak

    Walking Dead evreninden bir proje daha!

    The Walking Dead”, Maggie ve Negan merkezli bir spin-off projeye yeşil ışık yakarak AMC'de yaşamaya devam ediyor. Lauren Cohan ve Jeffrey Dean Morgan, şu anda “Isle of the Dead” olarak adlandırılan spin-off için geri dönecek. Altı bölümlük dizi, iki karakterin uzun zaman önce anakaradan kopmuş kıyamet sonrası bir Manhattan'a seyahat ettiğini görecek. Parçalanan şehir, New York'u anarşi, tehlike, güzellik ve terörle dolu kendi dünyalarına dönüştüren ölüler ve sakinlerle dolu.

    Serinin 2023'te AMC ve AMC Plus'ta piyasaya çıkması bekleniyor. AMC Networks eğlence ve AMC Studios başkanı Dan McDermott, “Bu, The Walking Dead etrafında inşa ettiğimiz genişleyen evren için çok büyük bir gün. Bu koleksiyona sadece başka bir ilgi çekici dizi eklemekle kalmıyor, aynı zamanda hayranların büyüdüğü, sonra da Lauren ve Jeffrey'nin parlak bir şekilde canlandırdığı, Maggie ve Negan'da aşka dönüştüğü iki unutulmaz karakter etrafında hikayemizi genişletiyor. Ayrıca, bir zombi kıyametinin merceğinden bakıldığında çok farklı bir anlam kazanan ikonik bir silüet ile Manhattan adasında bulunan bu evrenin bir köşesini keşfetmemize izin veriyor.” dedi.

    Eli Jorné, AMC'nin genel anlaşması kapsamında “Isle of the Dead”de yazar, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Jorné, birkaç sezon boyunca “The Walking Dead”de yazar ve yardımcı yapımcı olarak çalıştı. Cohan ve Morgan, başrolün yanı sıra yönetici yapımcı olarak da görev yapacak. Scott M. Gimple, “The Walking Dead” evreninin baş içerik sorumlusu rolüyle diziyi denetleyecek.

    Cohan, ikinci sezondan beri Maggie olarak “The Walking Dead”le birlikteydi ama bir sözleşme anlaşmazlığından sonra Sezon 9'un ikinci yarısında ve Sezon 10'un çoğunda dizide kısmen yoktu. ABC dizisi “Whiskey Cavalier”de oynamaya devam etse de gösterinin on birinci ve son sezonuna giren tam zamanlı “Walking Dead” oyuncu kadrosuna geri döndü. Morgan, The Walking Dead'e 6. sezonun son bölümünde, aslında The Saviors olarak bilinen gruptan sorumlu bir kötü adam olan Negan olarak katıldı. Unutulmaz bir şekilde şovdaki zamanına, ikincisi Maggie'nin kocası olan Abraham ve Glenn karakterlerini öldürerek başladı. O zamandan beri ana kadro üyesi oldu, sonunda daha sempatik bir karakter ve ana kahramanlar grubunun bir üyesi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top