Hesabım
    Obi-Wan Kenobi'den İlk Fragman Yayında

    Disney Plus, diziden ilk teaser fragmanı paylaştı

    Obi-Wan Kenobi, 25 Mayıs'ta Disney Plus'ta prömiyer yapacak olan ve büyük bir merakla beklenen “Star Wars” prequel serisiyle ekranlara geri dönüyor. İlk tam fragman nihayet Disney'in 9 Mart'taki hissedarlar toplantısında yayınlandı. “Obi-Wan Kenobi”, Ewan McGregor'ın genç Obi-Wan olarak dönüşünü işaret ediyor.

    Hayden Christensen ayrıca, Darth Vader olan Anakin Skywalker olarak geri dönüyor. Dizinin 2005 yapımı “Yıldız Savaşları: Sith'in İntikamı”ndan 10 yıl sonrasında geçtiği bildiriliyor. Disney'in resmi özetine göre dizi, "Kenobi'nin en büyük yenilgisiyle, en iyi arkadaşı ve Jedi çırağının çöküşü ve yozlaşmasıyla karşı karşıya kaldığı, Anakin Skywalker'ın kötü Sith Lordu Darth Vader'a dönüştüğü ve Revenge of the Sith sırasında gerçekleşen olayların sonrasını anlatıyor."

    Kadroda ayrıca, Joel Edgerton, Benny Safdie, Kumail Nanjiani, Moses Ingram, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone KessellIndira Varma ve Rupert Friend yer alıyor. “Obi-Wan”, daha önce “The Mandalorian”ın iki bölümünü yöneten Deborah Chow tarafından yönetilecek. Dizinin yürütücü yapımcılığını McGregor, Kathleen Kennedy, Joby Harold, Michelle Rejwan ve yönetmen Chow üstleniyor.

    Disney Plus'ın “Yıldız Savaşları” dizisi “The Mandalorian” ve “The Book of Bobba Fett”in başarısı, Güç'ün izlenmesi için yeni bir yol gösteriyor. Disney+, “Book of Bobba Fett” finalinin ardından, yayın platformunun 129,8 milyon küresel aboneye sahip olduğunu ve önceki 2021 çeyreğinin sonuna göre 11,8 milyon artış olduğunu duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top